Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá!
hát nincsen több alkatrészem! (még egy kis szerszám tartó doboz van, ami a baloldali hátsó idom alatt van!)
vegyél fel msn-re mert kérdezni akarok vmit!:)
Más alkatrészed nincs tsx-het?
Helló!
Eladnám Suzuki Ts125x-re való indexeket nagyon jó állapotba vannak!(lehet hogy jó a Suzuki Ts125r-hez is!)

Elérhetöség: Email:totti357@freemail.hu
Msn:tothviktor94@hotmail.com
Áruk: 4000ft Postázás megoldható!
Szia.Hát nyár közepéig jó lenne ha tudnék szerezni egyet ! Ha esetleg majd ha úgy gondolod h eladod a blokkot irj... köszi csáó
Most már csak 150-ért de többet ér. Csak nagyobb motorra kellene a pénz és minnél hamarabb... a blokk 40 ért reális lehet, de ha most rögtön kellene, nem a Te embered vagyok, mert nekem persze az lenne a jó ha egyben vinnék... Nem tudom a megoldást, én még várnék hogy hátha jelentkeznek, most vettem vissza a pénzből és ezért hátha elviszik. Ha nem, akkor Tiéd a blokk. Mikorra kellene? :)
Szia.nekem csak egy blokk kéne és én 30-40re gondoltam a blokkért.am.menyiért árulod a motort?
Mennyiért gondoltad, mer én egyben hírdetem a motort, de nem akarják elvinni. Vagy csak türelmetlen vagyok? Kategória váltás miatt adnám el, de a motorja teljesen rendben van. Még összeszerelve ki is lehet próbálni.
hello
érdeklödnék h lenne-e kipufogó(power) szelep?
válaszod elöre is kössz
üdv
Hello mindekinek! Vennék 125 tsr ös blokkot egyben jó állapotban lévőt!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kdx125sr-4785855
van kuplung karod és hozzá tartozó csavarok, kézvédő? Hol vehető át?
ha valami kell csörögj nyugodtan ;)))
tsr 200 alkatrészék korrekt áron!
0630 480 7856
heló érdekelne a kézvédö ha megvan még irj hogy menyi az ára
na hát erröl lenne akkor szó!ha megnezted csörögj ram koszi!
06304807856
mcgabonak!
Na hali le mentem érte
hazahoztam 1 óra alatt
mindent beszereltem
megcsináltam lesikáltam :)
Köce!
Ezt fórumozók tól:
Belsőgumi motorosboltba
kb mennyi lehet?(hátsó)
ha érdekel tsr 125 légterelő pecsi.arpi@gmail.com
szia érdekelne a légterelő . ha szemben állok a motorral akkor a jobb oldali. tsr 125 mondj 1 árat és megeggyezünk. előre is köszi.
ok 06204923223
szia mcgabo!
nekem vannak légterelők..már ha arra gondolsz ami a hütő elött van.. mondasz egy arat es a tied:)
ha erdekel telefonon utolersz
0630 480 7856
udv
hali kellenének a légterelők mind a kettő
mindenkinek hali . olajat kéne cserélnem az első telómban tsr 125 valaki tudja hogy mennyi kell bele?
Írd meg a telefonszámod és felhívlak.. pecsi.arpi@gmail.com