Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szard le a csörgést a köcsög póver
baszakodott nekem is állandóan...
Semmi vezetés nincs neki nyomás
baszkodja azt csörög tőle az egész minden...
Egyém acélból van esztergálva
nem fosok hogy eltörik és bemegy
a hüvelybe...
hello. tsx 125höz kelene nekem dugo. most akarom furatni,de nemtom h milyendugo kell bele meg h honnan lehet szerezni.. segítséég?
TSR 125 légszűrője nincs valakinek eladó? akár használt is jó csak ne legyen szakadt.

Esetleg adnék érte egy kuplung kart.

de kpba is jó.
na ez lenne az remélem itt már latod :)
udv,
szax tamas
Az is jó nincs becsúszva nem ér a dugóhoz. Most azt fogom megnézni, hogy leveszem a hengerfejet és megnézetem nem-e hordós a felülete másra egyszerűen nem tudok már tippelni.:(
Power szelep esetleg? Én arra tippelek,szopatott már meg egy-két embert.
Új hajtókar van benne, szal az nem csöröghet. Új cspaszeg+tűgörgő a dugónál is.
Nekem is csörög rendesen!
Én kicseréltem a felsö tügörgöt egy suzuki rm 125ére de csörög tovább szoval az also tügörgö lehet!
Nézd meg a hajtokarodat hogy mennyit mozog!
Suzukitól tudsz rendelni szerintem ilyen 3000ft körül lehet (deknihez volt 3500ft) vagy utángyártott tömítés szettet lehet venni 5000ft körül. Vágni is lehet rá...én most pasztával raktam össze mert nekem is amit vettem hozzá szintén szét kellett szedni az egészet azt elszakadt.

A legjobb az egészbe, hogy még mindég nem jó.:(

Nagyon csörög benne valami, pedig új hajtókar,főtengely csapágyak, wössner dugó (kb 1000km van benne) és sajna nem jövünk rá hogy mi csöröghet benne, menni jól megy...de így nem használom, majd megint szét lesz szedve, de már nagyon unom.
Hogy lehetne csak hengerfej
tömcsit szerezni a kotlámhoz?
Most vettem bele szettet
de szétt kellett szednem
a frissen összerakott
mocit mert a 3. tőcsavar
kiszakadt a helyéről...
És most megcsináltam azt
is de 1x használatos
ugyebár minden tömcsi...
Segítséget előre is köszönöm!
Hello!
úgy látom a kilométeróra spirál meghajtása még meg van. Menniyért adod? milyen a tengely mérete mert nem tsr-be hanem rmx be kellene?
sziasztok van suzuki ts 125r hengerem hűvej cserés power nincs bene más baja nincs meg power motorom meg panelom ha érdeke hivjatok 06 30 256 1779
tsr 200 alkatrészék korrekt áron!
0630 480 7856
Üdv.
Eladó Suzuki Ts125x
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
06204923223
Hello.Mennyi lenne a telónak darabja?Milyen állapotban vannak?
az már nincs meg
Ez is eladó Tsr125
Ezek isTsr 125 cuccok
Pár Tsr125 cucc eladó
Hello!Hátsó teló megvan?Milyen állapotban van?Mennyiért adod?
Tsr 125 alkatrészek eladók! váltó és egyéb blokkalkatrészek! komplett váz, tank, hátsó kerék, hátsó fék, karburátor, hűtőtartály minden jó áron! Érdeklődj mi van! Előre is köszönöm érdeklődésed!
uiczb@freemail.hu