Az a problémám ,hogy nem tudom müködik-e a power szelep vagy sem. A motorom egy 95ös évjáratú Suzuki Rmx 250, fémtankos. A hengert még nem ,de a kioufogot már igen, a kar megfelelően működik. A motor viszon nem adja le azt a teljesítmény amit szerintem tud, nem emeli az elejét(elöl 15 fogas , hátul 46 fogas lánckerék van) , nincs az a "seggberugás" ,bizonyos fordulattól már nem pörög tovább, pedig tudna. Az ellengondolatm,hogy mégis müködik, hogy a végesbességre kb. 160 km/h.
Megjegyzés: A motort egyébként már így vettem
Sziasztok.
Suzuki tsr power vezérlő elektronika kellene nekem.az ülés alatt található fekete doboz.
Jó bele a tsr 200-é is.Írjon valaki ha tud ilyet!
Email:bek_tamas@freemail.hu
Szevasztok!
Lenne egy sürgősen megválaszolandó kérdésem !?
Ha a hengert lehúzom hogy lehet egyszerűen
visszacsúsztatni azt a dugattyúra?
Válaszotokat előre is köszönöm!
énis azt néztem.hátsó fékbetét kell még bele! de nem akarok ugy motort venni hogy szerelgetni kell mert észreveszem hogy valami más baja is van és akkor hát...
érdeklődnék olyan emberektől akinek tsr 200 as gépe van hogy mennyire megbízható a paripa és alkatrészellátás mennyire van hozzá van most egy kiszemeltem hengerfejtőmítése nemjó könnyezik és érdeklődnék hogy érdemes lennee megvennem. Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét.
hi
Én is azt szertettem volna venni.de lebeszéltek róla.(szerelő,ismerős,motoros bolt).
Maga a motor nem rossz.valószínű ugyan az blokk mint a tsr125.csak nagyobb henger van rajt.nem tom biztosra.
bontottban nem igen van hozzá cucc.(gerecse)
az új alkatrész is necces
japánból tudnak hozatni a szerelők,azt meg kivárni.
ezért vettem én inkább tsr 125-öt.kicsit bele nyúltam,így jártam.
Te meg ahogy érzed,neked kell dönteni,ez meg az én véleményem.helló
Üdv! most szeretnék szerezni új motort és TSR 200-ra gondolok
Kívülről tetszi és az ára sem húzós! Kérdésem:
Milyen a teljesítményük, megbízhatóságuk, alkatrészellátásuk és az alkatrészek árai?
hello oszi! gyujtáselektronikád van tsr-hez? mert ak érdekelne! mert van elektronika, csak 8ezerért a gerecsemotornál:S és az ku**a drága érte sztem! volt a vaterán 3ért is, de mire leütöttemvolna el is vitték:S várok.... helo
HAlló-halló.
Megjött végre a düzni a motoromba.ki lett cserélve a karbiban+a subert tű.összeraktam.megy végre a motor,de a power direktbe lett kikötve.kérdésem:miért indul hidegen nehezen?ha bemelegedett 1rugásra indul. nincs bent erő rendesen,forog-forog de erőtlen 3-diktől fölfele.
lehet,hogy gyertya gondja van?azt mondták attól,hogy a power szelep nyitva van mennie kéne rendesen.csak alacsony ford köhög.
valaki vélemény,segítség?
Az a problémám ,hogy nem tudom müködik-e a power szelep vagy sem. A motorom egy 95ös évjáratú Suzuki Rmx 250, fémtankos. A hengert még nem ,de a kioufogot már igen, a kar megfelelően működik. A motor viszon nem adja le azt a teljesítmény amit szerintem tud, nem emeli az elejét(elöl 15 fogas , hátul 46 fogas lánckerék van) , nincs az a "seggberugás" ,bizonyos fordulattól már nem pörög tovább, pedig tudna. Az ellengondolatm,hogy mégis müködik, hogy a végesbességre kb. 160 km/h.
Megjegyzés: A motort egyébként már így vettem
Pár kép a powerszelepről