Akkumulátornak van helye a vázon a hátsó sárvédő alatt.
2csavar és arra megy egy doboz és abba az aksi.
Legalább is én foton ilyet láttam.
Én így oldtam meg:
hali repka!
power szelepeim vannak meg a powerszelep bovdenek meg powerelektronika is van de powertengelyem az nincs az boltba kőházba 6500ft hozzá és akkor működik is a power a szelepek zsír ujak!
21.000ft kérek érte, elektronika nélkül 16.000ft
hali repka!
nem lyukas , hüvelyezve van csak furni kell, dorogon a kőházba, vagy bármelyik motorosboltba lehet venni hozza dugot én proxot akartam beletenni amikor meg ugy volt ,hogy osszerakom az 18.000 ft hozza!
12.000ft kérek érte
hali a hengeren mi az a lyuk a harmadik képen az lyukas? hüvelezni kellene? dugót gyűrűt hol took szerezni? a henger mennyibe lenne? és a dugó gyűrű hozzá?
Engem érdekelne a kézvédő.
Van kuplungkar felfogató és kar együtt?
Mer jelenleg egy etz-é felfogatás van rajt a kar meg meghajlott.
külön külőn mennyibe vannak?
Üdv!
Szia! persze,hogy ki lehet. Kb 5 perc szereléssel együtt.Én úgy szoktam,hogy leveszem a láncot a motorról,(patentláncszemes)kisflexel lecsiszolom a csap lapított tetejét kis pontozóval kiütöm a helyéről, teljesen ki a láncból és kész.Ütésnél a láncot alá kell támasztani /valami üreges dologgal,hogy legyen helye a csapnak távozni.Én anyacsavart szoktam alá rakni /Sokat nem kell általában kiszedni,én 15-ös lánckerék helyére tettem 13-ast,és egy láncszemet kellett kiszedni.Utána patentláncszemmel mehet vissza a helyére.Üdv Peti
Helló segitség nincs valakinek egy tsr powerszelepe motor nem kel azon kivül minden kérlek segitsetek meg h hol lehetne kerireni bolton kivül ha valaki tud szonal szoljon köszi rjon a forumra fel veszem vele a kapcsolatot
minek abba egyaltalan akksi