Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja de az 125ccm ös a 200ba ott a hütő van oda nem tudod tenni ülés alatt sincs benne hely abba nincs akksi , duda se :)
minek abba egyaltalan akksi
Akkumulátornak van helye a vázon a hátsó sárvédő alatt.
2csavar és arra megy egy doboz és abba az aksi.
Legalább is én foton ilyet láttam.
Én így oldtam meg:
hali repka!
power szelepeim vannak meg a powerszelep bovdenek meg powerelektronika is van de powertengelyem az nincs az boltba kőházba 6500ft hozzá és akkor működik is a power a szelepek zsír ujak!
21.000ft kérek érte, elektronika nélkül 16.000ft
hali repka!
nem lyukas , hüvelyezve van csak furni kell, dorogon a kőházba, vagy bármelyik motorosboltba lehet venni hozza dugot én proxot akartam beletenni amikor meg ugy volt ,hogy osszerakom az 18.000 ft hozza!
12.000ft kérek érte
szeva Sykro!
megvan mág a központi telo full zsir állapotba van 20 ast kérek érte
udv
Helló
Valaki nem tud intézni 200as kdx hengert duguval gyürüvel ?
az enyémet nem lehet fúrni csak hüvelyezni mert befelé engedte a vizet úgy nem tudod mennyibe kerülne?
Szeva repka.
Nekem a henger fúrása Wössner dugóval 33ezer volt asszem. A kőházban.
milyen alkatrészeid vannak még a 200ashoz? power elektronika? illetve nem tudod ezekbe gyárilag van aksi?
hali a hengeren mi az a lyuk a harmadik képen az lyukas? hüvelezni kellene? dugót gyűrűt hol took szerezni? a henger mennyibe lenne? és a dugó gyűrű hozzá?
az normális hogy az enyém nem akar 8nál többet forogni?
gyapi hátsó telót megvan még?
vevő lennék rá(ja)
itt vannak kepek a hengerrol!
helo!
minek ahhoz az apukád? :)
na mindegy itt a kép
Heló!
Csak akkor venném meg a kuplung kart , bilincset amikor hazajön apa
Németországból.
Képet meg előre is kösz!
Üdv!
repka nekem van tsr 200 hengerem hengerfejjel egyutt furni kell és ujra jó, ha érdekel!?
ott a számom
udv
oké majd kuldok képet!
0630 4807856
ezen a szamon hivj fel holnap es megdumaljuk
udv
sziaztok suzuki tsr 200 ba kellene nekem hüvely dugó gyűrű vagy komplett hengerszett használt is jó SOS!
Engem érdekelne hogy hogyan néz ki mert nekem még gyári nem volt csak etz-é.
Telefonszámot küldenél megköszönném!
g3.0@freemail.hu
Üdv!
hello!
a kuplungkar, felfogatóval együtt mondjuk 4000ft
és a kézvedő is 4000ft polisport sárga szinű
Engem érdekelne a kézvédő.
Van kuplungkar felfogató és kar együtt?
Mer jelenleg egy etz-é felfogatás van rajt a kar meg meghajlott.
külön külőn mennyibe vannak?
Üdv!
Suzuki Tsr alkatrészek eladók!
(power, központi telo, ülés, tank, alu kormány, kézvédők, váz , kumplung, váltó, berugókar, minden....)
CSAK TELEFONON
0630/4807856
Szia! persze,hogy ki lehet. Kb 5 perc szereléssel együtt.Én úgy szoktam,hogy leveszem a láncot a motorról,(patentláncszemes)kisflexel lecsiszolom a csap lapított tetejét kis pontozóval kiütöm a helyéről, teljesen ki a láncból és kész.Ütésnél a láncot alá kell támasztani /valami üreges dologgal,hogy legyen helye a csapnak távozni.Én anyacsavart szoktam alá rakni /Sokat nem kell általában kiszedni,én 15-ös lánckerék helyére tettem 13-ast,és egy láncszemet kellett kiszedni.Utána patentláncszemmel mehet vissza a helyére.Üdv Peti
Helló segitség nincs valakinek egy tsr powerszelepe motor nem kel azon kivül minden kérlek segitsetek meg h hol lehetne kerireni bolton kivül ha valaki tud szonal szoljon köszi rjon a forumra fel veszem vele a kapcsolatot
Ha előre szeretnék kisebb lánckereket, ahhoz mennyire bonyolult kiszedni szemet a láncból, vagy egyáltalán ki lehet?