Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

125-ös TSR-hez keresek kilóméter-spirált. és fékkart. Ha valakinek lenne eladó, kérem jelentkezzen.

Üdv.
Sziasztok!

TSR 125.be Valaki tudna eladó Powerszelepet ?
használtat vagy után gyártottat vagy újat ......
vagy azt hogy hol kaphatok,,
Köszönöm
üdv
SZIASZTOK !KAYABA KAWASAKI KÖZPONTI TELESZKÓP ELADÓ KORREKT ÁRON! NEM CSAK KAWASAKIBA.....bármilyen más endúróba belerakható...
8000 FT gabor8181@freemail.hu
Adásvételivel tudom adni, ennyi. Én 50-esként használom, még a motoros rendőr se állított meg :)
Okmányai vannak?
Hali !

Eladnám Suzuki TSR 125 motoromat. 1997-es évjáratú, jó állapotban. Külsején kisebb karcok vannak. Most vettem bele új akksit, motorja kifogástalan állapotban van, nem csörög stb.. Hűtője cserére szorul. Az ára: 155.000 Ft, új hűtővel 161.000 Ft.
Helló! nekem van egy.. .ha érdekkel ezen a számon elérsz: 06-30-827-82-82
Sziasztok!El szeretném adni a suzuki ts125x-emet.1989es.5hónappal ezelött lett fölújítva(dugó,gyürü,csapszeg,fégbetét,első-hátsó gumik).
130.000 ezret szeretnék érte de ha komolyan érdekel valakit akkor engedek az árból.Ja és adok hozzá crossbukót is ami kb fél éves.
Írtam e-mailt
Sziasztok suzuki rm 125 ös gép 1999 évj hajtokar új menyibe kerül és hol lehet beszerezni ,valaki tud segíteni.köszi
Szia! Az a hűtő a képen megvan még ? És ha igen milyen állapotban ?
Hali Emberek ! Keresek hűtőt tsr 125 -re. Bár ilyen hideg időben a fagyban, hóban nem melegszik a baba, de jön a tavasz :) Elérhetőségem, ha nem itt írsz : breakdowndj@gmail.com vagy adok tel.számot e-mailben. Előre is köszi
Valakinek eladó TSR 125-200 BAZ megye környékén :)
Jelentkezni: safi_9311@hotmail.com
Oké majd írsz ha kell
Rendben felírtam a címet és ha meg lesz a motor és nem tudunk vele mit kezdeni akkor írok :)
Helló
Nekem van berúgóm és tengelyem is komplet ha érdekel. kovacst1em@citromail.hu
Heló :) az ára ?
És hol található ?
én is arra gondoltam hogy lehet venni hozzá olyan tengelyt is amin a berúgó van és kicserélni vagy kibányászom valahogy a csavar szárat :D
Annyira nem hinném, ha nagyon bele lett kenve akkor egy új oldaldekni + berúgó... bontottan találsz itt a fórumon szerintem!
Heló van egy tsr 125-ös motor amit meg szeretnék venni csak annyi baja van hogy a berúgókarnak a csavarja beletört...
nagy macera lehet ezt megcsinálni ?
bocsi de már el adtam a motort
Helló! Központi teló mibe fájna?
sziasztok suzuki ts125r hez keresek hengert hengerfejet dugót és egyéb alkatrészt SOS ben elértek:nosztalgia22@freemail.hu KÖSZÖNÖM ELŐRE IS
üdvözlöm henger hengerfej dugatyú érdekelne elérhetöségem:nosztalgia22@freemail.hu vagy 06205306619 előreis köszönöm
Sziasztok!

Ezek maradtak, ha valami kell csörögjetek.

Megegyezünk ;)

0630/4807856
0620/8238061