Sziasztok!Korábban a képes motoron a hirdetések közt találtam valakit Borsod megyéből aki készített utángyártott powerszelepeket Azóta szerintem levette hirdetést,nekem pedig elveszett a telefonszáma.Ha valaki esetleg ezt a telefonszámot tudja,az írja meg.Előre is köszönöm.
Pár hetet állt a motorom(Suzuki TS125X) a csillaggarázsban(fuck!). Azóta, ha 4000 fölé pörgetem, minimális (kb800m) táv után megáll néha még slusszol is. Valakinek van 5lete mi lehet a baj? Gyertyát már cseréltem, karbi kipucolva, légszűrő is.
suzuki tsr 125 -bontódik a (kép ilusztráció ) de ugyan ez 1991-94.évj
érdeklődni csak telefonon emailra nem válaszolok mert nem vagyok gép közelben( bontás oka henger sérülés ..
Üdv!
Nekem van egy eladó tsr-em!
Nagyon meg vagyok vele elégedve!Erdőben is nagyon jól használható erős gépek!Fogyasztása csuklótól függ!Én most eljárok vele olyan 4 liter körül!De ha játszok vele akkor eszeget :DÉn bátran ajánlom ha érdekel írj e-mailt!gergo13579@citromail.hu
Ja ,azt ismerem kb 15 éve fújtam az akkori MZ-met ilyenre,de az a festék nem volt benzinálló,és ahogy egy kicsi benzin melléfolyt már hozta is le. Ez benzinálló?Le is lakkoztátok?
emailom:tigris0108@freemail.hu
érdekelne a dugattyú ha megvan még.
ha valaki tudna segíteni tsr-hez vennék használt dugattyú kéne sürgősbe
kössz mindenkinek
azt szeretném kérdezni tőled hogy dugattyúd a tsr-hez nincs véletlenül?
Ezek maradtak.
Csörögjetek, mondasz egy árat és viheted.
0630/4807856
Tsx125 lendkerekét milyen méretű lehúzóval tudom leszedni?
Suzuki TS125X-hez vízpumpa felújítókészletet hol tudok beszerezni?
Első láncfogaskerék mekkora? Fogaskerék védője megvan?
Please help nekem!
Pár hetet állt a motorom(Suzuki TS125X) a csillaggarázsban(fuck!). Azóta, ha 4000 fölé pörgetem, minimális (kb800m) táv után megáll néha még slusszol is. Valakinek van 5lete mi lehet a baj? Gyertyát már cseréltem, karbi kipucolva, légszűrő is.
Köszi előre is!
Gyújtáselektronikát keresek (az ülés alatti fekete Denso doboz)!
Akinek lenne eladó, kérem írjon. Az e-mail címem: dany98@citromail.hu
Róla lenne szó: //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
érdeklődni csak telefonon emailra nem válaszolok mert nem vagyok gép közelben( bontás oka henger sérülés ..
egyéb motorok bontása
http://motoralkatreszek.blogsp...
A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.
06304053450
Ha bármi kell szólj!
0670/2890907
Ezek maradtak.
Csörögjetek, mondasz egy árat és viheted.
0630/4807856
Koszonettel mate istvan
Nekem van egy eladó tsr-em!
Nagyon meg vagyok vele elégedve!Erdőben is nagyon jól használható erős gépek!Fogyasztása csuklótól függ!Én most eljárok vele olyan 4 liter körül!De ha játszok vele akkor eszeget :DÉn bátran ajánlom ha érdekel írj e-mailt!gergo13579@citromail.hu