Pont motorvásárlás elött állok és a kiszemelt példány egy TL-S. Tasi-írtad hogy piros színben nem volt gyárilag. Találtam egy piros kevés kmes 98as TL-S-t és a gazdája megesküszik hogy gyári,karcmentes, Magyarországi a gép. Csak fényképen láttam.Nem tudná valaki hogy adtak e ki ebben a színben?
Nekem megvan Berikz a lista felrakom a hétvégén,mellesleg nem bonyolult...
98-ban csak Gixxer színű volt!
99-ben jöttek mellé fekete szürke hassal,és ugyanez sárgában!
00-ben ugyanezek csak a Gixxer színűt máshogy feliratozták már és a sárgán is megjelentek az új felíratok...
Mellesleg a K3-mas sárga fekee volt a legszebb de abból itthon még egyet sem láttam lehet hogy az enyém lesz az első,mert én szívesen maszatolltatnám ilyenre Elenort!!!
Ja még valami! Valakinek nincsnek képei arról,hogy melyik évben ppontosan milyen színekkel jöttek ki az R-es modellek? Valamennyire tudom,de jobb lenne,ha valaki segítene.
nem rossz képek de ezek már megvannak...majd én is dobok fel hétvégén pár jó képet!
EVIL küld címet és küldök képet luciferről mellesleg tényleg 55 lovas akkor is ha ti nem láttatok még ilyet ...Japánban csupa ilyen rohangál 2002 évvvégi modell...Európába nem sok jött át mivel ide az olasz és a spanyol gépek kerülnek minek küldenék át őket a tengeren hiszen itthon is vannak összeszerelő üzemek lásd Aprillia stb!!!
Boborjan3-nak,én egyenlőre még semmit de az ismerős azt tanácsolta,hogy ne a tiltáskivétellel kezdjek,elöször illdomos a levegő üzemanyag fecskendezést kapcsolgatni,már az is érezteti a hatását
És ami a lényeg a két kapcsoló egymástól függetlenül is működik,és variálható!
PL:kiválasztod hogy szabályozza az üzemanyag mennyiséget,de csak bizonyos fordulat felett és csak 1-2-ben...ez annyit tesz hogy első és másodikban mondjuk 4000-től már úgy emelgeti az elejét mintegy GiXX-er...
Berik Van MSN-em elküldöm a címét privi-ben ha lehet!
Hello Tasi!
R-em van. Az elérhetőség ha jól emlékszem csak tel szám. Engem konkrét kép érdekelne hogy kell-e hozzá vmilyen konzol és ha kell akkor hogy néz ki. Nem akarok marha nagy pénzeket fizetni érte ha nem kötelező. egyszerűbb dolgokat megpróbálok magamnak legyártani. Ha a te motorodon van gomba megtennéd, hogy csinálsz róla közeli képet amin látszik a felszerelési módszer
Pont motorvásárlás elött állok és a kiszemelt példány egy TL-S. Tasi-írtad hogy piros színben nem volt gyárilag. Találtam egy piros kevés kmes 98as TL-S-t és a gazdája megesküszik hogy gyári,karcmentes, Magyarországi a gép. Csak fényképen láttam.Nem tudná valaki hogy adtak e ki ebben a színben?