Sziasztok, remélem nem veszitek tolakodásnak, de ha valami alkatrész kell TL 1000s-hez csak irjatok, fötengelyt és kuplungot kivéve, szinte mindenem van ehhez a tipushoz, bontásra hoztam egyet németböl, 98-as évjáratu volt és az eleje törött, motorja hibátlan állapotban volt, farkárol az idom már nincs, de sok minden van még. Köszönöm a lehetöséget.
off
Izé tudom, h van apró rovat de ha vkinek esetleg kellene TL1000S-hez vezérlő elektronika (ECU) akkor nekem van egy eladó. Német bontóból rendeltem anno, de nem kellett végül az enyémbe. Occsóé megszámítom, hibátlan.
Csak azért véstem ide, hátha vmelyik TL-tulajnak kell vmikor aztán nekem meg itt porosodik.
vizsgaidőszak van, tanultam mint a barom éjjel nappal, és lazításképp mentem motorozni, mint később kiderült nem kellett volna... Egy sima kikanyarodásnál összejátszott a 0-ra kopott hátsó gumi+ az úton lévő vastag por és a fáradtság és a túl nagy gázfröccs, így elcsúsztam kb 20-al... aki látta szerintem jót röhögött... Az eredmény viszont meglepően csúnya lett a mocin...
Nekem meg sikerült pár napja lezúznom a kicsikét, és mivel bukógombát még én sem raktam fel, a hűtőm és a lábtartóm bánta a dolgot:-( Szóval ha valakinek van esetleg fölös jobb oldali lábtartókonzolja, azt örömmel megvenném.
Ebben a pillanatban csak saccolni tudom az árat. 70-és 100 között a komplet idom garnitura ( fej, has, farok idom)