Hello!
Segítség kellene,hogy hol tudok bukógombát venni TLR-hez, ha egyáltalán lehet,mert ha jól látom bal oldalt hely sincs neki felrakni.
A másik,hogy milyen fékbetétet ajánlotok bele,mert ami benne van azt kicserélném mert eléggé gagyi.
Előre is kösz.
jaja. Amelyiken nem az eredeti van hátul az gsx-r 1000 k4-é.
Nem is a hátulja kellene nekem hanem eleje meg oldala. Ha eldől a motor a hátulja pont nem törik mert a két dob megtámasztja
Kéz alól vette egy srácótl, aki Németországban csináltatta, ha jól tudom. Én is csodálkoztam, h itthon nem lehet rá utángyártott idomokat kapni...
1ébként ha német címek érdekelnek, ahol tudsz venni utángyártott idomot akkor tudok párat csak sajnos némileg húzósabbak, mint az itthoni cucc.
Ha a Blueflame-re gondolsz, az nem fényezés hanem kicsit megmelegítették.
Viccen kívűl a Micron az festi az ilyesmit, de ez nem olyan hálistennek mert az izibe elkezdene kopni, lepattogzani.
Teletankolva a TL-S 217 kg körül van, a TL-R pedig 233 kg katalógus szerint.
Szal jó húsban vannak...
Hehe ismerősöm TL-R-jét nem tudták lemérni versenyidomokkal, kikönnyítve ahol lehet, lámpa nélkül stb mikor indult vele a Dunlop Trophyn asszem. 200kilóig mért a mérleg...a mérlegelő vagy ötször újramérte mer aszitte elbaxta.
Segítség kellene,hogy hol tudok bukógombát venni TLR-hez, ha egyáltalán lehet,mert ha jól látom bal oldalt hely sincs neki felrakni.
A másik,hogy milyen fékbetétet ajánlotok bele,mert ami benne van azt kicserélném mert eléggé gagyi.
Előre is kösz.
BerikZ