a TL találozó ötletét maximálisan támogatnám énis, németországban pl. rengeteg rajongója van a típusnak, és évek óta rendszeres találkozót tartanak... (http://www.tl-treffen.de/berichte/treffen7/index.htm) Pár közös gurulásra, tapasztalatcserére szerintem sokan kíváncsiak lennénk!
BerikZ,ezt a motort októberben vettem ,de mondanom sem kell hogy Júniús óta kerestem használható állapotú TL-R-t,nemsok sikerrel kb 8-10db-ot próbáltam ki.
Ezek közt volt sokféle még olyan is ami elötte az Erdős-é volt (streetfighter) csak annak aki nem tudja :)
MéG BalatonBoglárra is lementem a FULL-GAS-hoz,mert volt nekik 3db is ebből a tipusból,bár mindegyik elég sokat futott relatív...
Két sárga meg egy GSX_R színben,de abban már 38000 km volt!
Akropovic rendszert rakott fel rá a tulaj hogy el lehessen még valahogy adni,de már olyan csúnya hangja volt hogy lemondtam róla,ja meg nem is adták oda kripóbálni,pedig vittem 100000-ft-ot letétbe...mert nekem csak korlátozottra van jogsim stb :(
3 évig motoroztam egy GS 500-assal,elötte meg mindent végigpróbáltam csak hát az anyagiak miatt le kellett mondani a komolyabb motorokról!
Kérdezem én mire van a kis a + a nagy A közti különbség arra hogy fizess pluszba egy kis pénzt...én tisztán emlékszem hogy anno csak azért nem tudtam nagy A ra menni mert nem tudtam összeszedni az árát,de szerintem sokan voltunk ezzel így ha nem fizette senki helyettünk... :(
Márpedig az én családom szereti ha az ember önállóan küzködik a céljaiért!
Kiváncsi vagyok mi lesz az ügyedddel BerikZ,remélem megtartod a tipushoz való kötődést ezután is hátha nyáron már mindketten motorozhatunk,kéne csinálni egy TL találkát!
Mit szóltok hozzá,majd pontosítunk helyet meg időt itt a fórumon!
Igen,több mint valószínű,hogy hű maradok a TL-hez.
A TL találka pedig k...a JÓ ÖTLET!!!!