Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert kevés ragasztó van rajta- rajta leszakadt a pajta.......
Ha áthajtasz egy kiló szegen, könnyen defektes lehet.....
en meg nem proszaltam,de ha jobb a tapadas termeszetesen en is felteszem
mert elvileg road illegal..azé
a a slick gumi.kolegam vett 3000ft-ert h.ringen hasznalt slick-et a 1100gsxr-re es azt monjat tapad.akkor miert volt ilyen ocso?
mi?
talan konyen serul?
mi a baj az utca+slick párosítással?
Tudhatnád, hogy én abszolut nem motorozok......
Éreztem, hogy átvertek, mindjárt jól meg is reklamálom.....
Te slickkel motorozol utcán?
irígykedhetsz is, mer neked csak egy szar Öhlins hátsóteló jutott...
végülis egy Hajabúzára is rá lehet mondani, hogy robogó...
Akkor én szeretnék irigykedni......
ezen tenyleg nem kell sokat gongolkodni.
mi a baj a rotációs rugózásal?szerintem semmi,a legjobb amit eddig tapasztaltam,talán aki azt mondja nem jo,irigykedik mert neki nincs.
lépj be a jelészó módosításba , írasd át valakivel aki aztán nem mondja meg.... Máris megoldva a problémád.

És , hogy legyen valami haszna is a hozzászólásomnak,

Értékelés az R-ről TORNYI mestertől, aki öngólt rúgott a Hayával...:

Eddig sor 4-es motorjaim voltak. Aztán egy jó barátom ilyesmi motort vett és megtetszett ez a brutális hang és erő!
Eddig nem bántam meg jó motor! Állítólag pályázni nem alkalmas a hátsó rotációs lengéscsillapító miatt, de ezt a motort nem oda találták ki! Kicsit nehéz a motor de jó érzés vezetni! A hangja egyszerűen tekintélyt parancsoló! Két személynek is kényelmes hisz a hátsó ülése nagy, könnyen el lehet rajta férni!
Nekem tetszik a motor, de sok motorosnak csak a sor 4 tetszik. De mindkettőnek megvan a maga "fillingje"!
igen a robogo is 1 lehetoseg valjuk be
nem a szomszédban lakom, de mint ahogy gambesz is írta, vannak lehetőségeim a TL-en kívül is...
de május még messze van, addig még akármi is lehet...
ha akarnék se tudnék kitiltani senkit (de nem is akarok), még a saját regisztrációmat se tudom megszüntetni, pedig már gondolkoztam rajta...
na most ez hogy is jött?
Nyugi titokban tartom.......
Ő a főrendező. használd a gúúúúúglit wazeeeee.....