Sziasztok Mesterek :)
Ma megnéztem egy vasat! Nagyon komoly és a hangja igazatok volt földrengető pedig gyári dob van rajta!
Ha minden jól megy nemsokára közétek tartozom.
Van róla képem is majd felrakom holnap.
A motorja nagyon szépen beszél semmi ciripelés igaz van már benne 40eKm de ennek ellenére semmi olajfolyás.....
Pöpi nagyon!
hát elmondanám, hogy DeményZsolti haverom ha olyan gumit vesz le a motorjáról, amit már nem fog használni, bizony a konyhakést szokta belebaszni. Végülis tényleg ez a leggyorsabb módja a leeresztésnek...
trabi,wartburg,lada fém szelepsapka.
beletekersz egy 8-as csavart (nehezen fog belemenni, mert nem u.a. a menetemelkedése ) aztán kész a szelepkihajtó.
Szerintem autósbolt vagy gumisnál. Van spéci szelepkihajtó vagy pedig a régi fém szelepsapkák annak pont olyan a vége amivel ki lehet hajtani a szeleptűt. Simsonokon alap volt ez régen
Ma megnéztem egy vasat! Nagyon komoly és a hangja igazatok volt földrengető pedig gyári dob van rajta!
Ha minden jól megy nemsokára közétek tartozom.
Van róla képem is majd felrakom holnap.
A motorja nagyon szépen beszél semmi ciripelés igaz van már benne 40eKm de ennek ellenére semmi olajfolyás.....
Pöpi nagyon!
03,20
Az H1 es foglalat vagy xenonod van és ahhoz kellene égőfej?
beletekersz egy 8-as csavart (nehezen fog belemenni, mert nem u.a. a menetemelkedése ) aztán kész a szelepkihajtó.