Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyi még hogy TL1000S volt :) ezt nem írtam le
Sziasztok Mesterek :)
Ma megnéztem egy vasat! Nagyon komoly és a hangja igazatok volt földrengető pedig gyári dob van rajta!
Ha minden jól megy nemsokára közétek tartozom.
Van róla képem is majd felrakom holnap.
A motorja nagyon szépen beszél semmi ciripelés igaz van már benne 40eKm de ennek ellenére semmi olajfolyás.....
Pöpi nagyon!
nem kell vilagitson nincs is nekem olyan
Piros betűkkel írtam a naptáramba!
Miertaka rodho gyvila gitsanak a protektorjaid?
megnezem koszi
Nebassz...
100 font körül van az angol ebay-en, kicserélni legalább annyi mint a motorodban...
Dino akkor tudod
03,20
xl-2100E de az u tipusu is jo csak az ego kell oreg sony projektorhoz nem took tv-zni
szerintem meg a házimozi kivetítőjéhez szeretne izzót...
nem lehet tudni mit ért alatta....
Most itt projektor alatt a tompítottat érted igaz?
Az H1 es foglalat vagy xenonod van és ahhoz kellene égőfej?
tud e segiteni valaki projektor izzo beszerzeseben persze ocson
hát elmondanám, hogy DeményZsolti haverom ha olyan gumit vesz le a motorjáról, amit már nem fog használni, bizony a konyhakést szokta belebaszni. Végülis tényleg ez a leggyorsabb módja a leeresztésnek...
Az azé' csak megy
szerintem a sokfunkcióssal volt a gond...
a szelepsapkát nem tudtad?
trabi,wartburg,lada fém szelepsapka.
beletekersz egy 8-as csavart (nehezen fog belemenni, mert nem u.a. a menetemelkedése ) aztán kész a szelepkihajtó.
Na most már legalább tudom,hogy hogy hívják! Köszönöm a segítséget!
régi autókon még olyan sokfunkciós szelepsapka vót amivel ki lehetett tekerni a szelepet e
Bemész a konyhába, és kiviszed a húsvágó kést...
Szerintem autósbolt vagy gumisnál. Van spéci szelepkihajtó vagy pedig a régi fém szelepsapkák annak pont olyan a vége amivel ki lehet hajtani a szeleptűt. Simsonokon alap volt ez régen
Ha otthon akarok gumit szerelni és nem akarom fél óráig nyomni a szelepet akkó' mivel lehet gyorsan leengedni? Meg hol kapok olyat?