Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként van 80 pénzért is!
Szerintem tök fullos! Nyugodtan leheveredhetsz az árnyékában. Sőt eső elől is elbújhatsz!
biztos ilyenre gondoltÁl,És tuti nem kerÜl 40+40 ropiba.....
Jaj de rá vagytok feszülve erre a doboz meg konzol témára.

Ha van olyan ismerősöd akinek van kézügyessége e téren. 5- öd annyi pénzből megcsinálja.
És nem kéne görcsölni hogy 40 ezer meg 40 + doboz. Húha 100 rongyból van egy szaros dobozod hátulra. Amikor töredéki áron nem olyan márkás dolgokból egy kis házi praktikával megoldható lenne.
De te tudod!
De ez csak a hátsó doboz tartó, tehát az oldalsó nincs benne. Erre még venni kéne platnit, azt sem tudom milyet lehet rászerelni (lehet, hogy csak hepco&beckert) az meg megint csak nagyon drága.
Az a 40.000 nem is sok egy doboztartó rendszerért, ismerős busára annyiért gyárttatott, és minőségre elmaradt a gyáritól.
ok, várom..
(nagyon)
Ipp igen én voltam és sajnos el is felejtettem lefotózni, de így most már ismét memóban van, és telefonba is bevéstem. A 7 en mindenképpen feltolom a képet! Sorry +1 szer!
sziasztok!
Hát valaki igért nekem egy képet a hátsódoboz tartóról, de talán elfelejtette.
Lehet 1000s hez kapni hepco&beckert midössze 40 ezerért, úgyhogy ha lenne fotó, inkább legyártanám.
lécci, segítsetek.
köszi
Ha ilyen idő marad, akkor semelyik... Egyébként minden halad a maga útján projekt ügyben!
Egy a kérdés, teljesül-e a projekt két héten belül, avagy Pircsi vagy nem Pircsi
Köszönöm a szópótlást!
Muti
Héé, Tökömöccse! Befejeztem a mondatod, de nem kell hálálkodnod!
Jut eszembe Dingó, elakadtam a Borislav Mittic projekttel
Ha van új fejlemény, szólok!
...vagy vazelint!
Gambesz:
Tasi jó segge után van egy enyhén perverz Tl es kollegánk is. Gambesz remélem azért nem mindenbe teszed bele.... és engeded bele........ mert hiába rángatod a gázt, egyszer csak benne fog ragadni! Használj inkább repceolajat!
Szájba(csak folytattam a mondatot)
Gambesz a lényegre tört és ezt rövidítettem helye kiejtéssel seggbe tök és a végeredmény.........
Tényleg jó az anál!
Nincs is annál jobb csak 2!

Ha nincs kalória, ennyit ée az egész!
Igaz Taresz? A jó kis szőrös csülök + a bab..
Fúúúúúúúúúúúúj, milyen gyomrotok van bammeg..