Jaj de rá vagytok feszülve erre a doboz meg konzol témára.
Ha van olyan ismerősöd akinek van kézügyessége e téren. 5- öd annyi pénzből megcsinálja.
És nem kéne görcsölni hogy 40 ezer meg 40 + doboz. Húha 100 rongyból van egy szaros dobozod hátulra. Amikor töredéki áron nem olyan márkás dolgokból egy kis házi praktikával megoldható lenne.
De te tudod!
De ez csak a hátsó doboz tartó, tehát az oldalsó nincs benne. Erre még venni kéne platnit, azt sem tudom milyet lehet rászerelni (lehet, hogy csak hepco&beckert) az meg megint csak nagyon drága.
Ipp igen én voltam és sajnos el is felejtettem lefotózni, de így most már ismét memóban van, és telefonba is bevéstem. A 7 en mindenképpen feltolom a képet! Sorry +1 szer!
sziasztok!
Hát valaki igért nekem egy képet a hátsódoboz tartóról, de talán elfelejtette.
Lehet 1000s hez kapni hepco&beckert midössze 40 ezerért, úgyhogy ha lenne fotó, inkább legyártanám.
lécci, segítsetek.
köszi
Tasi jó segge után van egy enyhén perverz Tl es kollegánk is. Gambesz remélem azért nem mindenbe teszed bele.... és engeded bele........ mert hiába rángatod a gázt, egyszer csak benne fog ragadni! Használj inkább repceolajat!
Ha van olyan ismerősöd akinek van kézügyessége e téren. 5- öd annyi pénzből megcsinálja.
És nem kéne görcsölni hogy 40 ezer meg 40 + doboz. Húha 100 rongyból van egy szaros dobozod hátulra. Amikor töredéki áron nem olyan márkás dolgokból egy kis házi praktikával megoldható lenne.
De te tudod!
(nagyon)
Hát valaki igért nekem egy képet a hátsódoboz tartóról, de talán elfelejtette.
Lehet 1000s hez kapni hepco&beckert midössze 40 ezerért, úgyhogy ha lenne fotó, inkább legyártanám.
lécci, segítsetek.
köszi
Ha van új fejlemény, szólok!
Gambesz:
Ha nincs kalória, ennyit ée az egész!