Szia ANCSA!
Köszönöm szépen a gyors választ!
Azt szeretném kérdezni,hogy van-e nálatok raktáron,vagy meg kéne rendelni az e-mailben emlitett termékeket?
Üdv:Bence
Köszi Tasi!
A gixxeres arcokkal biztos fogsz még találkozni, mer őket se lehet lerobbantani a motorról, mint vasárnap ki is derült.
Ja, ha adsz e-mail címet, elküldöm a fényképeket...
Szombaton aljzatoltam,a fele megvan. A konyha rész majdenem teljesen.Elfogyott az estrich,12 zsák belement. Majd jövő szombaton folytatom.Aztán aljzatkiegyenlítő,majd járólap....odébb lesz még,nincs rá sok zsé se. :(
De ne itt offoljunk,mert meglincselnek a tl-esek.....
Nem.
4,5 órát szívtam,mert teleba..tam Alpesi Dízellel. Hülye barátom csörgetett,megálltam,felvettem,majd közben elkezdtem tankolni.....a dízelből.
Aztán tele lett,én meg néztem,hogy miért ilyen furcsa a színe,meg a szaga....aztán elnéztem jobbra,ééééééééééééééééés akkor láttam,hogy.....
A kutastól kértem csövet,meg kannát,12 literből 9,8 lejött,ráloccsintottam 95 carrerát,50 métert ment aztán befe. Százszor gyertya ki-be,szellőztetés,kétszer tank leeresztés,aztán ma 11 kor elindult.
Ennek örömére 80 km-t motoroztam vele.
És ne dőljetek be a reklámnak: nem is indult könnyen az Alpesi-től,sőőőőt,meg még olyan hideg sem volt.
Köszönöm szépen a gyors választ!
Azt szeretném kérdezni,hogy van-e nálatok raktáron,vagy meg kéne rendelni az e-mailben emlitett termékeket?
Üdv:Bence