Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia ANCSA!
Köszönöm szépen a gyors választ!
Azt szeretném kérdezni,hogy van-e nálatok raktáron,vagy meg kéne rendelni az e-mailben emlitett termékeket?
Üdv:Bence
+ egy kis fültisztítás...csak úgy mellékesen hamár ráérek!
A kép címe:-Imirufóval lazulunk a botanikában!

A Tasla
Csak fanatikusoknak,2 henger-2 mosógép!

Megkaptam :Tenx

Semmi nem az aminek látszik ez egy chopper...egy jótanács DR-unkból kiindulva Chopperesek előre...ezentúl szígorúan csak elöttem!

Köszi:Tasi
Jajj a szívem!
Mail ment.
Szasztok!

Nekem olyan ismerős ez a csávó, Nektek?
Hy!

Mi a baj vele?!?

Nem jó valamiért,esetleg légy van a falon vagy mi...

Tasi
Tasi hiszen ezt a képet épp te küldted!
Hay!

Imi-nek:-syntec@freemail.hu

Jöhetnek...a képek!

Tasla
Köszi Tasi!
A gixxeres arcokkal biztos fogsz még találkozni, mer őket se lehet lerobbantani a motorról, mint vasárnap ki is derült.
Ja, ha adsz e-mail címet, elküldöm a fényképeket...
A 130 as Skodában sem hazudott még soha az 1300 as motor......
Szasztok!

Dino-nak:-Minek a hayabungee azt is elforgatja...hiszen nyomatékgyár!

1300-as vagy nem?

Én ma is mentem,de most csak egy rövidet...Iminek üzenem hogy jó arcok a gikszeres haverjai...remélem mostmár az enyémek is!

Tsá:Tasla

Imi-nek sok szeretettel Heppi Börzdéj!
Utólag is Boldog születésnapot kívánok Imrufo!
Ezekszerint akkor megszállt a nem normalitás? Nem látom a hóláncokat és téli gumikat a mocikon, rendőr ezért nem csesztetett?
Szasztok!

Lehet hogy nem vagyunk normálisak...de megszállottak azok igen!
HAZAÉRTEM...VALAMI AZT SÚGJA NEKEM KB EZT ÉREZHETTÉTEK TEGNAP HAZAFELÉ AMIT ÉN MA!

De nem baj szerintem...fa....a volt...

Viszont volt valami jó a rosszban...a gumifüstnél nem kopott a gumma!

Köszi...Jó éjt mindenkinek!

Tasla
Ok, Jóéjt!
Szombaton aljzatoltam,a fele megvan. A konyha rész majdenem teljesen.Elfogyott az estrich,12 zsák belement. Majd jövő szombaton folytatom.Aztán aljzatkiegyenlítő,majd járólap....odébb lesz még,nincs rá sok zsé se. :(

De ne itt offoljunk,mert meglincselnek a tl-esek.....
nAGYSZOBA?

Én + kérdeztem valamit (11160)
Nem.
4,5 órát szívtam,mert teleba..tam Alpesi Dízellel. Hülye barátom csörgetett,megálltam,felvettem,majd közben elkezdtem tankolni.....a dízelből.
Aztán tele lett,én meg néztem,hogy miért ilyen furcsa a színe,meg a szaga....aztán elnéztem jobbra,ééééééééééééééééés akkor láttam,hogy.....
A kutastól kértem csövet,meg kannát,12 literből 9,8 lejött,ráloccsintottam 95 carrerát,50 métert ment aztán befe. Százszor gyertya ki-be,szellőztetés,kétszer tank leeresztés,aztán ma 11 kor elindult.
Ennek örömére 80 km-t motoroztam vele.
És ne dőljetek be a reklámnak: nem is indult könnyen az Alpesi-től,sőőőőt,meg még olyan hideg sem volt.

Röviden ennyi.
Ja, és a nap nemnormális állatai:

Hali!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a szülinapi köszöntést! Arik vagytok!
Majd Tihanyban leisszuk...
Iminek:
Beleszorult a tankba! Imi asszem bódog sz!