Én pedig most szembesültem vele h 50 % os béremelést kaptam felvittem a fizumat az emeletre.....
A lényeg az h valóságosan több fizut utalnak ezentúl havonta. Óva intek mindenkit attól h abbahagyja az ivást mert ez lészen nekije is a sorsa......
Szellemi képességeimmel nem tudom a fórumokat végigkövetni, így időm nagy részét a visszaolvasással töltöm. Jé tudok visszafelé olvasni.... Remélhetem h jól vagy?
Én anno úgy voltam a TL-emmel, mint bármelyik barátnőmmel.
Megleptem ezzel, azzal aminek örült is én meg még büszkébben mentem vele bárhová, mert csinosabb lett.
Mint a csajom egy toptól vagy szoknyától ;-)
Van aki szereti és van aki használja a motorját.
Sokallod az árát?
íme egy példa a gyári suzuki carbon árra: sv1000 kiegészítők
63394ft a legközelebbi TL leszármazottjának első sárvédője.
Mert ezekhez a gépekhez még csak beszerezni se nagyon lehet "gyári" cuccokat...
Ennyiért máshol szerintem max egy fényezetlen üvegszálas sárvédőt kapsz és élj vele boldogan!
Ha valakinek ennél is egyedibb kell, akkor simán kimaszkoljuk a nevét vagy valamilyen logót és belefújjuk.
Vizsga? Sikerült?
Hol vagytok V2-esek?
vattafakker?
Extrém sport:
A lényeg az h valóságosan több fizut utalnak ezentúl havonta. Óva intek mindenkit attól h abbahagyja az ivást mert ez lészen nekije is a sorsa......
Ma lesz a kissebbik csemeténk "nagy" fellépése.Kalóztáncot fog járni közel 600 ember elött, szerintem én jobban izgulok, mint Ő
Most szembesültem azzal a ténnyel, hogy amit szeretnék, gyári szinrefújt hátsósárvédő ára igen barátságtalan , viszont karbont meg nem akarok
Motorosállat!
Szerinted le tudnátok gyártani óccsóbb pénzért kolbászzsírmetál szinben is?
így jó,ahogy van.
Megleptem ezzel, azzal aminek örült is én meg még büszkébben mentem vele bárhová, mert csinosabb lett.
Mint a csajom egy toptól vagy szoknyától ;-)
Van aki szereti és van aki használja a motorját.
Tudom,bennem van a hiba.
íme egy példa a gyári suzuki carbon árra:
sv1000 kiegészítők
63394ft a legközelebbi TL leszármazottjának első sárvédője.
Mert ezekhez a gépekhez még csak beszerezni se nagyon lehet "gyári" cuccokat...
Ennyiért máshol szerintem max egy fényezetlen üvegszálas sárvédőt kapsz és élj vele boldogan!
Ha valakinek ennél is egyedibb kell, akkor simán kimaszkoljuk a nevét vagy valamilyen logót és belefújjuk.
Üdv!
Van egy TLR első sárvédő carbonból 20e-ért.
Ki szeretné szebbé tenni vele a gépét?
Üdv, BíróDani