Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Imádlak!

Taresznak milyen kafa kis Kushitanija van mi? Bár már látnám rajta, mert akkor már motorolnánk
Reggel az járt az eszembe, hogy Peti milyen faszán összeszervezte tavaly a tihanyi találkát, és agyban ott jártam már, mindjárt jobban is lettem .Uhhh de várom már! TIHANYTIHANYTIHANYTIHANYTIHANYTIHANYTIHANYTIHANYTIHANYTIHANYT
IHANYTIHANYTIHANYTIHANYTIHANY
Amúgy jól vagyok ám, és nem kell kényszerzugbony!
Mutter mindennap együtt vannak a szörny RT vel így könnyen megszokták, és így könnyebben el tudom nekik magyarázni h miért is kell mindennap fogat mosniuk!
Ha a Főnök is otthon van akkor csinálhatnátok közös izzadós kúrát, az segít vagy az száját! Természetesen jobbulást pihenésetek közepedte!
Másfél órát ültem az orvosnál ,és végre fizethettem vizitdíjjat Micsoda élmény volt!

Zseby !
Már kezdem összeszedni magam,bár a látszat nem ezt mutatja, mert az asszisztens megkérdezte, hogy mi a nevem és mikor mondtam: "ÚrIsten nem ismertem meg",szóval igen szarul nézek ki (legalábbis az egyik szememen ) De nem szeretném, hogy szétüss, ezért úgy döntöttem csakazértis rálépek a gyógyulás rögös útjára!

Tarka!
Végre kettesben lehetek a zUrammal, még szép, hogy kihasználom!

Gino!

Szerintünk is igen f@sz@ lett a Dinót Dinónak ajándékunk!

Dinó!

Remélem a kicccsajok jól viselik a szörny látványát (azon a piros motoron ), gondolom a Dinószaurusz bejön nekik!

Tornyi!
A Te zászlód se kutya!
Ők együtt éreznek!
Tornyi jól tudod, de akkor is megérdemeltem a zászlót, és élethűek a fogaim is!
Szia Ancsa!

Ez überbrutál jó lett!
jobbuljá,te kis szimuláns. roki otthon,oszt neked is muszály,miiiii?

Hehe!
Én úgy tudom augusztusban vala!
KB 2-3 km lehet,1-1 körforgalommal a végein....bolyongtunk ott vagy 2-3- órát. a végén már unalmas volt...
Így igaz, ugyanis nekem is most volt a születésnapom, pont a tied előtt 2 nappal és ezért jól megérdemeltem!
Jóóóóó napokat!

Nos Dinóó ez igen!
Gyönyörűűű ajándék!
Gratulálok!
Mutter én személyes megtiszteltetésnek vettem ezen ajándékotokat és szerény hajlékomban függesztettem ki, azon emberek láthatják főként akik látogatást tesznek nálunk. A legbüszkébb helyre függesztettem ki, agy mindíg örömmel tölt el önmagam látványa és barátaim kedvessége!
Zseby jó h piro a géped, így méltó hangsúllyal idézheted Ancsa Muttert!
...aszittem, már meghömbölödtél... Gyógyulgass, anyám, mert szétütlek! (ahogy te mondanád... )

Jobb reggelt!

Valahogy túléltem ezt a szörnyű éjszakát, mely a levegővétel egyéb rejtelmeiről szólt.Most pedig felkerekedek és meglátogatom az orvost, hogy megkérdezzem hogy van, hisz oly rég láttam

Dino!

Szomorúan észlelem, hogy közzé sem tetted utólagos karácsonyi ajándékodat, melyet a Rock és a Tarka családtól kaptál!
Akkor én most megteszem helyetted:
Gambesz negyon jó a meglátásod, feltámadt! Vigyázz mert te is műtét előtt állsz, és én már tudom,h Marika lesz az új neved!
Már megijedtem, hogy vannak kis országunkban is hosszan kanyargó jó minőségű utak. De jobban visszanézve, látom, hogy ugyanaz a rövidebb szakasz van többször felvéve. Mindegy jó kis produkcióéé!Grat!

Ancsa,
jobbulást! És ha lehet kérni, akkor a devládat tartsd Zala határain belül. Köszi!
ÓÓÓÓÓ! Meghalt?
Én is iismertem egy embert aki beteg volt, de már nem beteg...
Szerintem is jobbulást! Nem túl jó dolog betegnek lenni! Emlékszem 1 én is betegvoltam
de ár jobb 1 kicsit!
Mindenkinek jó éjt!
Béres Alexandra szokott csöpögtetni valamit üvegcsékbe az biztosan segítene! Asszem elindulok haza, és jóccakát kívánok a még ébren leledzőknek!
Szerintem az orrával semmi baj.....ekkora orr nem tud eldugulni!

Mami,nem megsértődik,szeret!

Jobbuljatok Rockkal!
Egy jófajta golyóálló mellénnyel tudnék szolgálni néked, ami a kötél általi javító eszközön nem segít, de legalább nem fogsz fázni! A jéger helyett mondjuk egy jó tea aranyat ér, mondták a bankrablók, és elvitték a heti bevételt! Mindenképpen tessék felemelni a fejedet, és az orrod is meggyógyul! Túl közel bújtál a Főnökhöz, és ezzel magadba invitáltad a kórot. Jobbulást az egész családnak, és apudnak előre is boldog névnapot kívánok!
Jobbulást....hideg volt a temetőben?
Kőröshegy utáni leendő M7 és völgyhíd felhajtó,. Föld-Európa-MAgyarország-Balaton-Déli part-Siófoktól délnyugatra.
Ja, és fater a névnapját novemberben üli, de azé köszi!
Köszönöm TornyiBUSA és mindenkinek köszi a részvétnyílvánítást (most kaptatok devlás puszit ).Asszem bedobok 1 jégert, és ha az sem segít, akkor keresek 1 kötelet , és majd úgy intézem hogy időben leszakadjon
Kicsit odavagyok most agyilag is, úgyhogy sok jót ne várjatok tőlem!
Csak lesz jobb is , hogy bacccca meg a mári!