Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a bosszú mert, hiába sütött nekünk Zsuzsu?
Tudd meg, hogy az SV a legeslegszebb motor a világon,és az én apukám erősebb mint a tiéd

akkor azt szedd le gyorsan. az R elég furcsa volt,de a motor szép (már amennyire az SV szép tud lenni,igaz Ancsika? )...
Na igen az R matrica meg a Doctor felirat még a régi tulaj müve de ezek le fognak kerülni róla.Csakhát alig egy hónapja van nálam és még nem foglalkoztam velük.
Én is gondoltam rá,hogy majd valahogy jelzek nektek de aztán elkerültünk egymás mellöl.
Én is láttalak!
Mé nem kiabáltál?vagy valamilyen formában szóltál volna..
Szép a vas,gratulálok!
megnéztem adatlapod,igen,te voltál az SV-s. Nem értettem az R matricát rajta,mögöttem jöttél jó darabig.
ezüst burkolt sv? ő gurult velünk 1 ideig....
Sziasztok!

Rég jelentkeztem már és azóta történt egy két dolog körülöttem.Ami a motort illeti sajna TL már nincs viszont van SV.
De ami miatt irok az az,hogy tegnap a DEMO-n tök véletlenül pont közétek keveredtem egy kis szakaszra és jelezni akartam,hogy jól néztetek ki együtt és jó volt köztetek gurulni!
Most már,hogy van gép a jövőben remélem ez többször is sikerülni fog!
Üdv mindenkinek!
Bécsi szelet magyar módra! És a véletlen szüleménye... És mindjárt jól megeszem!
Akit érdekel, van még rántotthús, jöhet!
Hétvégén bepótoljuk!
Azért a babgulyást sajnálhatjátok
Mi is!
Nyugati régió napi mérlege:500 km Nagyon frankó volt, és megint, mégha rövid időre is, de eggyütt volt a TL mag!
Sikeresen hazaértünk (tem).
Emlékkarszalag:
Srácok! Ma akkor hol és mikor találkozunk?!
Valaki csörrenjen rám mert nem leszek gép közelbe.
THX.

Aloha
Nagyon jól sejted Kollégám!
Nagyon nagy móka lesz.
meg az évszámot is! HE HE
SZÉtcsúsztam, de ottleszek, cross gumival mennyi a lépő?ki nem lesz csak be! már 1hete kriptát pucolok, mondtam az ex főnökömnek neki még a nevét is felvésem,tök ingyen!
Nem tom mi lesz még Shopi!
Lehet maradok Indi szarul van! Lázas és náthás! Ott tuti nem alszunk!
Max motorozunk!
Tornyi ! szombat dél után go csillagvár! sátrat készísd! má nincsen olyan kurva hideg! meg majd a p mobil meg a B C felmelegít!
azé mer messze van, még jöhecc!
bejön!
Tervek szerint Piliscsaba-kertekalatt szfehérvár-8-ason veszprém, északi part balcsin végig, Zegerszeg, Őrség karika, este szállás Zegerszegen, kertipartira ígéretünk van , aztán haza másnap ahogy jólesik
Mi lesz a túra útvonala?
Nektek nincs téligumitok?
Nem sítábort szervezek
Ez mikor van pontosan? Jövő7végén sajna nem tudok menni, esetleg 2hét múlva.....
3hét múlva tuti