Na igen az R matrica meg a Doctor felirat még a régi tulaj müve de ezek le fognak kerülni róla.Csakhát alig egy hónapja van nálam és még nem foglalkoztam velük.
Én is gondoltam rá,hogy majd valahogy jelzek nektek de aztán elkerültünk egymás mellöl.
Rég jelentkeztem már és azóta történt egy két dolog körülöttem.Ami a motort illeti sajna TL már nincs viszont van SV.
De ami miatt irok az az,hogy tegnap a DEMO-n tök véletlenül pont közétek keveredtem egy kis szakaszra és jelezni akartam,hogy jól néztetek ki együtt és jó volt köztetek gurulni!
Most már,hogy van gép a jövőben remélem ez többször is sikerülni fog!
Üdv mindenkinek!
SZÉtcsúsztam, de ottleszek, cross gumival mennyi a lépő?ki nem lesz csak be! már 1hete kriptát pucolok, mondtam az ex főnökömnek neki még a nevét is felvésem,tök ingyen!
Tervek szerint Piliscsaba-kertekalatt szfehérvár-8-ason veszprém, északi part balcsin végig, Zegerszeg, Őrség karika, este szállás Zegerszegen, kertipartira ígéretünk van , aztán haza másnap ahogy jólesik
Tudd meg, hogy az SV a legeslegszebb motor a világon,és az én apukám erősebb mint a tiéd