Hamarosan ( max 1,5 hónap ) elkészül a full karbonidom szettem TL1000R-hez és TL1000S-hez is, plusz készítek hátsó sárvédőt hozzá hiszen úgy tudom nincs hozzá gyárilag. Ez így van? Nincs esetleg vkinek utángyártott üvegszál hátsó sárvédője kölcsön, vagy jutányos áron?????
a motor mögötti kupac a satupadom, azért felismerhetetlen mert "rend" van . a kalapácsot a plexi egyengetéséhez használom . azért van annyi csikk szétdobálva mert a haverjaimmal ott szoktunk dumálni ...és takarítani utálok ez szerintem látszik
Tasi!
Megnéztem az első sárvédőt. Arról nyuggodtan lehet mintát venni, egyedül a jobb oldali fül része tört szét,de azt is visszanyomom a helyére és minden oké,csak össze kell heggeszteni. Szóval ha gondolod majd el tudom vinni mintának.
A motor mogötti kupac az az előző motor amit át akartál alakítani És az a nagy kalapács, nem nagy műszer kicsit ahoz a törékeny mocihoz És látom nem szeretsz cigizni sem keveset
Tasi!
Hát igen hazaértem. Köszi a banánt. Nem kell félreérteni.
A biztosítós papírba az állt kb,hogy mutassam be a vádindítványt, ami végülis megvan,csak ki kell kérni.
A műszerfal minek Neked?
Húúú mennyi TL állna az udvaron ha ott aludna mindenki
Dino:-ne vadulj bírd ki még egy kicsit minekünk sem könnyű!
Dominó_nak:-Üdvözlet a TL találka ügyében létszámot szeretnék hallani,mert ha nem mindenki a BerikZ-nél fog aludni mostmááá!!!
BerikZ:Persze csak vicc volt,de miért ne?!
Műszerfalra is igényt tartanék+komplett hátuljára tudod...ja meg az első sárvédőd megbeszéljük hátha...szerintem!
Emberek mi ez a csömd? És mikor megyünk mulatni?