Egy napot nem vagyok itthon és tele van a topic. Helyes...
Mostmár közelebb vagyok ahhoz, hogy részese legyek a TL találkozónak, megkaptam a levelet a biztosítótól,hogy mindenáron fizetni szeretnének Úgyhogy indul a keresés. Ha bárki hall, lát eladó TL-R-t akkor megköszönném ha szólna nekem róla.
Beszéltem Dinó-val, abban maradtunk, hogy ha neki kell a szűrő, akkor vigye ő, vele úgyis egyszerűbben elboltoljátok a dolgot. Ha mégsem kell neki, akkor én szívesen megszabadítalak tőle
Nem a képen szereplő gép az internet szülöttje, csak ilyen full idomot keresek hozzá, természetesen eredménytelenül, vagy horror árban. Péter megvette a légszűrőt??
Az elvonási tünetek nem csak nálad jelentkeznek.
A bazi hideg ellenére én mikor motorindítási napot tartok mindíg kiviszem az utcára pár körre a gépet. Ennek olyan ideológiát találtam ki, hogy a váltóban az összes fogaskereket meg kell mozgatni.
Az előző képen ez a Te mocid? Ha igen akkor történt néhány dolog a télen.
Jól néz ki én is sokat gondolkodtam alsó idomon amíg nálam volt.
Kezdek depressziós lenni a sok kimaradt gurulás miatt, azt hiszem most érkezett el a tűréshatár amit motorozás nélkül töltöttem el. 6 réteg ruházatot magamra aggatok és mék egy lájtos karikát ami akár még 20 km is lehet. Komolyan mondom h belebetegszem ebbe a fos időbe.
Péter: a légszűrőt megvételezted???
szreg: merre dorombolsz, rég láttalak itt??!!
BerikZ: kiválló a TL beállítása, nálunk a család ki is volt akadva, ha a fenyőfa alig fért el a nappaliban a kedvencem miatt.
És akkor a TL találkát kellene kicsit tüzetesebben áttekinteni, pontosítani.
Üdv Tasi újra! Van már valami konkrétum a TL-tali ügyében? Már úgy vagyok vele, hogy mindegy mikor csak menjünk mááááár!! Még max egy hónapot adok a télnek, aztán lesz ami lesz, engem nemérdekel, én megyek motorozni!
+ ha minden jól megy (holnapután kiszerelik a vasakat a bokámból), jövőhéten elkezdem összerakni a kis blackmachine-t
Tavaszra már motorozható lesz, úgyhogy ha lesz valamikor TL tali, szigorúan ott leszek!
Egy napot nem vagyok itthon és tele van a topic. Helyes...
Mostmár közelebb vagyok ahhoz, hogy részese legyek a TL találkozónak, megkaptam a levelet a biztosítótól,hogy mindenáron fizetni szeretnének Úgyhogy indul a keresés. Ha bárki hall, lát eladó TL-R-t akkor megköszönném ha szólna nekem róla.
mielőbbi tavaszt már végre!!!
Dino üzletelünk, vagy sem. HA nem kell akkor is írj akkor küldöm póstán BP. re.
Csak akkor tudom vele nyélbe ütni, ha megyek Bp.-re.
Így egy kissé húzódik az ügy.
Téged amúgy érdekel még.
Nem a képen szereplő gép az internet szülöttje, csak ilyen full idomot keresek hozzá, természetesen eredménytelenül, vagy horror árban. Péter megvette a légszűrőt??
Dinó
Az elvonási tünetek nem csak nálad jelentkeznek.
A bazi hideg ellenére én mikor motorindítási napot tartok mindíg kiviszem az utcára pár körre a gépet. Ennek olyan ideológiát találtam ki, hogy a váltóban az összes fogaskereket meg kell mozgatni.
Az előző képen ez a Te mocid? Ha igen akkor történt néhány dolog a télen.
Jól néz ki én is sokat gondolkodtam alsó idomon amíg nálam volt.
Kezdek depressziós lenni a sok kimaradt gurulás miatt, azt hiszem most érkezett el a tűréshatár amit motorozás nélkül töltöttem el. 6 réteg ruházatot magamra aggatok és mék egy lájtos karikát ami akár még 20 km is lehet. Komolyan mondom h belebetegszem ebbe a fos időbe.
Péter: a légszűrőt megvételezted???
szreg: merre dorombolsz, rég láttalak itt??!!
BerikZ: kiválló a TL beállítása, nálunk a család ki is volt akadva, ha a fenyőfa alig fért el a nappaliban a kedvencem miatt.
És akkor a TL találkát kellene kicsit tüzetesebben áttekinteni, pontosítani.
Szobaszán: Dinó
Fúúú.végre zajlik az élet!
Az a Hayabusa arany fényezésű az nagyon ott van!
Az egy dobnál azért jobb a kettő...szerintem,nekem nem jön be a Gixxer fara a legszebb Ass a TL-eké!!!!
Hát nem mindenkinek adatik meg hogy betolja a konyhába a TL-jét mint BerikZ-nek!
nekem pl elég nehéz lenne felcíggelni a másodikra mert lift sincs!
Szasztok :Tasi
ja ja...miért van a sárga TL-R-en elöl csak egy tárcsa?
Ki tudja...
http://crashtoys.com/Inventory.asp?Location=s&cookiesupport=
..nemrég volt egy fönt, a leütési árat nem tudom, de elnézve a többit nem lehetett több 1500.-USD -nál !
Még....még....még..... !
.........hmmm, most meg összenyálazódott ez a ro..adt monitor !
Tavaszra már motorozható lesz, úgyhogy ha lesz valamikor TL tali, szigorúan ott leszek!
Inkább csak megosztom az én kedvenceimet:
Emberek mi ez a csönd itt?? Valaki írjon már valamit!
Akkor kérdezek....
Jön majd valaki az éven Hringre vagy a Pannónia-ringre motorozgatni?
Valakinek állt már így a kedvence a konyhában, mint az enyém?