Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!

Hegyi82!
Tényleg jó választás volt, meg az ára is egész jó! Zsolti(R1) mondta hogy te fogod megvenni!

22.-i hétvége Balatonkenese motorostali, már hivatalos vagyok rá! Ha akkor lesz a TL tali, sajnos én sem tudok elmenni! :(
Én már beütemeztem ezen időpontot és természetesen rája is érek! Tarka nálam nem a tenyérnyi slicken múlik, hanem a józan gondolkodásomon, és kultúrális közlekedési morálomon!
hát még messze van,de programozom.
Na figyu akkor mindenkinek jóó az az időpont? Július uccsó hétvégéje?
Mert akkor beszélek a zenészel hogy ok a dolog! Ismét mulatság lészen!
Nah jah!
Tessék vigyázni!
Nekem is kéne már cserélnem! :)
De majd jövő héten!
Na csak vigyázz az ilyen lefutott sz..rokkal!
2 tenyérnyi felületen múlik az életed!
Nagy eséllyel az miatt szitál be a gépezet 2 kiló felett igencsak csúnyán. A következő garnitúra is ez a méret lesz csak Michelin.
Itt már tegnap tiszta volt az idő!
A héten ma ültem először moccra.
Végre eldobod azt az életveszélyes izét a hátuljáról!
Tarka a rúdmúvid személyesen lészen átnyújtva néked! Velem minden zsír szeszelek s leledzek. Ma lefüstölöm a hátsó gumimat, ha nem lesz megint égszakadás...
sajna nagyon messze lakok mindentől, ez a rohadt békés megye nagyon rossz helyen van
100% hogy nem
Ez esetben nem veled találkoztunk ma
ha gondoljátok nézzétek meg a mi kis közösségünk honlapját a www.pannonboyz.at.hu címen. városkánkban egyedüli TL tulaj vagyok, ami egyre inkább büszkeséggel tölt el :)
köszönöm szépen mindenkinek! jó látni és tudni hogy egy ilyen viszonylag ritka motorból is verbuválódott társaság! sajnos nagyon keveset vok gép előtt, de amikor tehetem, meglátogatom a fórumokat.
Hali!
A találkozó időpontja nekem természetesen megfelel. Be van jegyezve a naptárba.
Hello Hegy!

Szép TL-R... ritka már az ilyen...legalábbis amikor én kerestem nem nagyon találtam szép kék-fehéret
Tarka Imi tasi nektek is gyóó?
Szép estét!

Üdv az új Tl tulajnak!
Ajánlom az oldalunkat!
http://www.tlklub.atw.hu/

Várlak a hetési tl talin is!
DVD? Mi van a ródmúvival testvérem?
Na meg veled?
Üdvözlünk szerény kis TL családunkban! Gyere találkozóra!
Üdv a csapatban, sok balesetmentes kilómétert!
És ha minden igaz ma találkoztunk is Szentendrén
Szia!
Mi tudunk neked rendelni Toby kormánygátlót!
23 fokozatú, örök garanciás, 6 féle színben!
link
link utolsó kísérlet.
link
talán ez jó...