Üdv! Feltenném én is ezt a kérdést amit Dinó már egyszer kétszer megkérdezett csak senki nem reagált ráááá. Szóval ki támogatja egyáltalán ezt a Szilvásváradi kiruccanást !?
ÉN SZINTE BIZTOS!
Ippá. Ezt nem tudtam, és nem is akartam megtudni! Tavaly ilyenkor villányban együtt mulatoztunk, most meg...... A bukómon őrzöm a névjegyét...............
A Budaörsi úton a városból kifelé nagy sebességgel haladó személygépkocsi a belső sávban hirtelen fékezett, majd jobbra letért az útról, a járdára hajtott, ott nekiütközött a kerítésnek, valamint az azon lévő reklámtábláknak, majd lámpaoszlopnak csapódott. Az Audi a Dayka Gábor utcai kereszteződésnél a feje tetején landolt. Az autó motorja elrepült, s az Audi darabjai nagy területen szóródtak szét. Ketten ültek az autóban, egyikük Potzner Ferenc, 33 éves motorversenyző, többszörös magyar bajnok, aki az utóbbi években extrém versenyzéssel is foglalkozott. Rajta már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette. Feleségét a tűzoltók kiszabadították, majd a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba
Ancsa mi ezt a balesetet láttuk...legalábbis ahogy mentünk a busszal Olaszo.-ba, ott mentünk el mellette nem sokkal az eset után. Nem volt szép látvány
Ancsa én is tudok nagyon szép apartmant olcsón!
Vannak képek is róla!
Ha gondolod megnézheted!
Hétvégén összerözzenhetnénk ha már nem hívtok!
Zavarhatunk?
ÉN SZINTE BIZTOS!
Nem sok mindent hagynál el,nincs agyad! Te agyatlan.
Audival belerongyolt egy villanyoszlopba.Ja,A Potzner.
Ancsa mi ezt a balesetet láttuk...legalábbis ahogy mentünk a busszal Olaszo.-ba, ott mentünk el mellette nem sokkal az eset után. Nem volt szép látvány
Ancsa én is tudok nagyon szép apartmant olcsón!
Vannak képek is róla!
Ha gondolod megnézheted!
Hétvégén összerözzenhetnénk ha már nem hívtok!
Zavarhatunk?