Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ancsa! és ha máskor lenne akkor is lenne valami programotok ?
mi kénytelenek leszünk kihagyni.
Mi kihagyjuk...akkorra esik a Balaton-Bakonyi nyaralási futamunk.
természetesen!
Üdv! Feltenném én is ezt a kérdést amit Dinó már egyszer kétszer megkérdezett csak senki nem reagált ráááá. Szóval ki támogatja egyáltalán ezt a Szilvásváradi kiruccanást !?
ÉN SZINTE BIZTOS!
Hazaértem egy kisker mennyiségű ser itallal h levezessem a mai nap szörnyűségeit.
engem is!
Akkor nagy eséllyel azt kerestem egész nap. Nagyon fasza h még mindíg a cégnél esz a penész...
Hejj Tesó!
Nem sok mindent hagynál el,nincs agyad! Te agyatlan.
Szevasztok Jamperek! Ismét dolgozok mint mindíg, de gondoltam egy nagyot beköszönök hozzátok amíg nem hagyom el maradék agyamat!
Ippá. Ezt nem tudtam, és nem is akartam megtudni! Tavaly ilyenkor villányban együtt mulatoztunk, most meg...... A bukómon őrzöm a névjegyét...............
A Budaörsi úton a városból kifelé nagy sebességgel haladó személygépkocsi a belső sávban hirtelen fékezett, majd jobbra letért az útról, a járdára hajtott, ott nekiütközött a kerítésnek, valamint az azon lévő reklámtábláknak, majd lámpaoszlopnak csapódott. Az Audi a Dayka Gábor utcai kereszteződésnél a feje tetején landolt. Az autó motorja elrepült, s az Audi darabjai nagy területen szóródtak szét. Ketten ültek az autóban, egyikük Potzner Ferenc, 33 éves motorversenyző, többszörös magyar bajnok, aki az utóbbi években extrém versenyzéssel is foglalkozott. Rajta már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette. Feleségét a tűzoltók kiszabadították, majd a mentők súlyos sérüléssel szállították kórházba
nézd meg a linket.
Audival belerongyolt egy villanyoszlopba.Ja,A Potzner.
Milyen baleset volt ez? A streetfighter Potzner Feriről vala szó? Valaki beavathatna már!
Üdv!

Ancsa mi ezt a balesetet láttuk...legalábbis ahogy mentünk a busszal Olaszo.-ba, ott mentünk el mellette nem sokkal az eset után. Nem volt szép látvány
Szép estét!

Ancsa én is tudok nagyon szép apartmant olcsón!
Vannak képek is róla!
Ha gondolod megnézheted!
Hétvégén összerözzenhetnénk ha már nem hívtok!
Zavarhatunk?
Má beszétünk!
Látom te is!
Most épp kivagyok jelentkezve a sikertelen támadásim után!
oda,oda msn tommyskype
Hová írtad? Mert pásr helyen én is beköszöntem néked!
Írtam,hogy hali!
Mindennek eljön az ideje!
hejj,én még nem regiztem,majd eccer