Ma reggel felkerekedtünk, hogy rajtakapjuk Tarkát az otthonában, és megköszöntsük szülinapja alkalmából.A spontán buli jól sikerült, s mivel rajta kívül mindenki tudta, hogy megyünk, bográcsgulyással, és tortával vártak minket.Mégegyszer köszönet Ili Maminak, Popeybának, Zsuzsunak,Andinak, és Tarkának a sziveslátásért. A buli fényét Kykee és Kovik jelenléte emelte,és az ebéd elfogyasztása, és kellő csicsergés után ,felültünk a pacikra, és nekiindultunk megcsodálni Veszprém és környéke csodás látnivalóit.Kykee szüleit is meglátogattuk, írtó jó fejek, lazák, és fiatalosak!
Szét röhögtük magunkat,nagyon király volt a mai kirándulás.Kykee elvitte az Sv-t 1 karikára,vajon mikor kiesett a látótávolságból hányszor vette fel egykeróra?
Hogy jól zárjuk a napot, megszégyenítettük a Rippel fivéreket, és mutatványunkat Kykee vetődése koronázta meg
Sziasztok TL őrültek! Jó volt a Pilismaróti találkozó, de szívesebben találkoztam volna veletek Szilvásváradon. :) Majd annak is eljön az ideje.
Így találkozó alkalmával beszerveztem egy két TL est. Ha nem haragszotok
Tegnap igen jót kanyarogtunk Péter Kollégámmal :)). Utólag mégegyszer köszönöm.
JAh és Tarkának egy nagy adag Gratuláció rendel! Ügyes vagyol!
Hát a minap sikeresen lefársztott egy Banditos gyerek, és oktatásban részesített a motorozás rejtelmeiről. Néha titokban szeretem tartani h motoros vagyok, főleg h nem divatból! Bázz ennyire régen akasztott ki férfi embernek látszó tárgy rövidgatyás, pólós styleban. Azért a beszélgetés végére sikerült egy odaillő szóval érzékeltetnem h azért ezen a téren nem vagyok teljes mértékben sík hülye, hirtelen dolga is akadt és eltámadott!
No akkor én is csatlakoznék a Xenon klubhoz!
Ma sikeresen beleraktam! Jajj csak már este lenne! :))))
Imi nem is kellett szétbarmlni a refit! Találtam oda megfeleő műanyag alátéteket és faszán beszorította!
No hajrá!
Sziasztok!
Először is Tarkának egy hatalmas CONGRATULATIONS a mesterlevélhez!
Másodszor meg sajna (de nekem öröm ) nem lesz eladó a xenon, mert beszereltem mind a kettőt, úgyhogy annyira "szenon"lámpám van, hogy nagyon!
Nem eccerű mutatvány volt beszerelni, pláne a reflektort, de egy kis kókányolással megoldódott. Viszont a TLR-en egy centi szabad hely nincs, szal a trafókat beszerelni(elrejteni) két napig tartott... A technológia pedig ipari titok!
Petinek külön köszönet a xenonért, meg a tapadós gumikért, amit ma sikerült is felszerelni,és letesztelni. ZSÍR!
Tasi: ha gondolod szombat délután motorozhatunk egyet... mondjuk Hatvanba!?
Ezt meg csak úgy----
Ha már elmaradt a szilvásváradi buli, kipótolnám egy hétfői Kunmadarassal... esetleg valaki?
Ma vendégem jött hozzám a boltba, azt hittem rosszúl látok Egyszer csak ott állt Ricky az üzletben... Nagyon örültem neki , tök jó fej, és amint belépett, beestek 100-an, és szegényem jó sokat várt rám, hogy 1 frankót dumcsizzunk.Remélem megérte várnia rám Beszélgettünk egy fél órát, és továbbállt.Szép a motorja vagyis a GSR..
Köszi Rick , hogy meglátogattál, jól esett! Legközelebb nálunk kv!+Gino (remélem)
Örültem,hogy itt voltatok mindnyájan!