Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Hegyi!

Gratulálok a motorhoz, jó választás!

Ismét megadnám mindenttudó Petink emil címét, ő tuti tud segíteni, és remélem nem bánja, hogy mindenkit hozzá küldök.. fehervarip@freemail.hu
Ezenkívül az oldalunk, ahol még van egy két érdekesség:TL KLUB
hali!

hétfőn vettem egy 2000es tl-r-t, és sajna a kormánygátlót lespórolták róla. tudnátok-e segíteni, hogy hol és mennyiért lehetne beszerezni rá. jó-e a használt is, vagy újat vegyek inkább?

köszi előre is!
Nekem is alkalmas...
Tornyi! Nekem teljes mértékben megfelelő az általad szervezett fergeteges találkozó időpontja.
Már alig várom!

OKS Dinó!
Tornyi nekem megfelelő! Bali elégtételt több liter sörben fogom bevasalni rajtad! De mint mondottam ezen hónap még rejtélyes!
Sebb reggelt!
Ezeket én is így gondolom a TL-ről!
Az állatkodást nem úgy gondoltam, és az állandó 240 feletti száguldásra gondoltam!
Amúgy valóban állat a TL! Semmi pénzért nem szabadulnék meg tőle!

No a dátum jóóó nektek?
tessék, ezzel is lehet állatkodni:

ehh, a spinning megvolt, hulla is lettem...
na megyek is aludni, mert holnap állatkodnom kell...
Látom jól megy a spinning
Nekem meg a tanulás
ki mit ért állatkodáson? egykerekezni pl. elég jól lehet a TL-el (5-ig fel lehet váltogatni), meg elsőkeréken is lehet vele gurulni rendesen, ha ért hozzá valaki (én nem). Menni is megy rendesen, szal gósztrájderkedni is lehet vele. a bringás papikat meg semmi mással nem lehet jobban árokba ugrasztani.
az meg már más kérdés, hogy a digitális csuklót mennyi ideig bírja a blokk, de nyilván mindent szét lehet hajtani előbb-utóbb... viszont a sornégy tényleg tovább bírja a zúzást, de az meg kit érdekel? nem?
Ha bentmaradtam a suliban,és lesz pénzem...amúgy nagyon mennék már.
Berik! Mikor jössz euroringre?
Üdv!

Tornyi sztem a TL meg pont jó állatkodásra (ok tudom vannak újabbak,jobbak stb...). Amikor anno kidobták piacra a Suzukinak az volt a célja,hogy megfogja vele a Ducaticat a superbike kategóriában. Az egy dolog,h különböző okok miatt nem jött össze,de a cél a pálya volt.
Legalábbis én így tudom
Én sem akarok veszekedni, sem belédkötni, és nem is haragszom rád, csak nem tudtam hova tenni azt a mondtod, hisz lássuk be, elég kemény volt, és tényleg jól jött volna az a mosolygós fej.
De ez már a múlté, felejtsük el, és ha azt írod, hogy nem úgy gondoltad, akkor el is hiszem.Szóval segáz!
Sziasztok mindenkinek!

Ancsa! Szerintem soha senkivel nem volt még itt olyan a hangvételem, hogy azt a mondatomat komolyan kellett volna vennie! Igaz, bevallom egy mosolygós fej lemaradt. Köszönöm, hogy felvilágosítottál a dolgokról! Tudom nagyon jól, hogy mindenkinek családja, magánélete, saját baráti köre, munkahelye és számtalan olyan dolga akadhat ahogy nekem is, ami miatt nem tud megjelenni a találkozókon. És ennek tudatában írtam amit írtam. Szóval Dinónak az üzenetemet csak nyomatékosítani szerettem volna és azt sugalni vele, hogy mennyire szeretném, hogy ott legyen!

Veszekedni és rosszban lenni én a legkevésbé sem szeretnék!

Dinótól ezúton szeretnék elnézést kérni annak ellenére, hogy ő ezt nem vette fel.

Sziasztok!
Hát én akkor is soknak tartom a 10est! Ha állatkodi akar valaki akko ne TL-t vegyen hanem 1000res sorost! :))) De ez az én véleményem! hehe!
No hát még pontosan én sem tom mikor lesz a hetési összeröffenés!
Én júllius 27-ére gondoltam az alső napot pénteket vagy az a hétvége! Ha esetleg nem jó akkor halaszthatunk egy hetet! Nektek mi lenne a megfelelő ?
Szasztok!

Dino-nak:-Azt talán majd egy másik Site-ra!

Tornyi-nak:-De ezen a fogyasztáson lehetne változtatni,mondjuk Imi és Jómagam tempójával...

Kérdezd a Pfvári-t...rögtön kiderül...mi van ha elgurul a gyógyszer!

Imi! Ma este átmennék,az jó...fontos lenne hogy leteszteld a gépet,mert más fogaskerék került fel...azt mondták állat kerekezőgép lett!

Addig is mindenkinek jó időt és mindenkit szeretek...de nem úgy mint a Dinó!

Tasi
Tornyi mester mikor lesz a Hetési népi ünnepség? Be kell vésnep piros betűkkel a naptáramba!
Szép reggelt TL-esek!

Nos nem tudtam Tasi hogy a vas elkelt! Azért remélem jössz a hetési pártyra!
Mii? 10lityis fogyasztás? Az meg hogy lehet? Nekem max 7.2 - 7-8 volt! De 6.5 simán az átlag!
Én anno hallotam és láttam is a riportot dinó! Már akkor nagy tisztelőd voltam!

Képzeljétek Indigót vitték oldalkocsis mocival! TL-e is kőő azt mondta!
Szép napot mindenkiek!
Ezt sose vontuk kétségbe
Amit én mondottam és csináltam azt azonnal kivágták az adásból, a 12 es sárga karikára hivatkozva! Azóta párszor ütköztem még Eszterkével, és megismert mint Piros motoros fiút. A juventus rádióban keményebb voltam, megpróbálom a webcamerás videót összeszedni valahonnan. A műsorvezető hamar eldobta a kérdés listáját. Hiába gusztustalanságban, és szűrésben nincs párom messze e vidéken.
Dino szokatlanul csendes és szolíd volt!
Már vártam,hogy mikor vonyít fel,hogy : LIBAZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍR,NEEEEEEEM,NEEEEEM,NEEEEEM BASZLAK MEG MUTTER,HIÁBA IS KÉRED!
És még finghatott is volna 4-et.
most megveregettem a vállam
Mivel az illetékes nem válaszolt még , mutatok linket: ehun-e
remélem jó lett...