Ismét megadnám mindenttudó Petink emil címét, ő tuti tud segíteni, és remélem nem bánja, hogy mindenkit hozzá küldök.. fehervarip@freemail.hu
Ezenkívül az oldalunk, ahol még van egy két érdekesség:TL KLUB
hétfőn vettem egy 2000es tl-r-t, és sajna a kormánygátlót lespórolták róla. tudnátok-e segíteni, hogy hol és mennyiért lehetne beszerezni rá. jó-e a használt is, vagy újat vegyek inkább?
Sebb reggelt!
Ezeket én is így gondolom a TL-ről!
Az állatkodást nem úgy gondoltam, és az állandó 240 feletti száguldásra gondoltam!
Amúgy valóban állat a TL! Semmi pénzért nem szabadulnék meg tőle!
ki mit ért állatkodáson? egykerekezni pl. elég jól lehet a TL-el (5-ig fel lehet váltogatni), meg elsőkeréken is lehet vele gurulni rendesen, ha ért hozzá valaki (én nem). Menni is megy rendesen, szal gósztrájderkedni is lehet vele. a bringás papikat meg semmi mással nem lehet jobban árokba ugrasztani.
az meg már más kérdés, hogy a digitális csuklót mennyi ideig bírja a blokk, de nyilván mindent szét lehet hajtani előbb-utóbb... viszont a sornégy tényleg tovább bírja a zúzást, de az meg kit érdekel? nem?
Tornyi sztem a TL meg pont jó állatkodásra (ok tudom vannak újabbak,jobbak stb...). Amikor anno kidobták piacra a Suzukinak az volt a célja,hogy megfogja vele a Ducaticat a superbike kategóriában. Az egy dolog,h különböző okok miatt nem jött össze,de a cél a pálya volt.
Legalábbis én így tudom
Én sem akarok veszekedni, sem belédkötni, és nem is haragszom rád, csak nem tudtam hova tenni azt a mondtod, hisz lássuk be, elég kemény volt, és tényleg jól jött volna az a mosolygós fej.
De ez már a múlté, felejtsük el, és ha azt írod, hogy nem úgy gondoltad, akkor el is hiszem.Szóval segáz!
Ancsa! Szerintem soha senkivel nem volt még itt olyan a hangvételem, hogy azt a mondatomat komolyan kellett volna vennie! Igaz, bevallom egy mosolygós fej lemaradt. Köszönöm, hogy felvilágosítottál a dolgokról! Tudom nagyon jól, hogy mindenkinek családja, magánélete, saját baráti köre, munkahelye és számtalan olyan dolga akadhat ahogy nekem is, ami miatt nem tud megjelenni a találkozókon. És ennek tudatában írtam amit írtam. Szóval Dinónak az üzenetemet csak nyomatékosítani szerettem volna és azt sugalni vele, hogy mennyire szeretném, hogy ott legyen!
Veszekedni és rosszban lenni én a legkevésbé sem szeretnék!
Dinótól ezúton szeretnék elnézést kérni annak ellenére, hogy ő ezt nem vette fel.
Hát én akkor is soknak tartom a 10est! Ha állatkodi akar valaki akko ne TL-t vegyen hanem 1000res sorost! :))) De ez az én véleményem! hehe!
No hát még pontosan én sem tom mikor lesz a hetési összeröffenés!
Én júllius 27-ére gondoltam az alső napot pénteket vagy az a hétvége! Ha esetleg nem jó akkor halaszthatunk egy hetet! Nektek mi lenne a megfelelő ?
Nos nem tudtam Tasi hogy a vas elkelt! Azért remélem jössz a hetési pártyra!
Mii? 10lityis fogyasztás? Az meg hogy lehet? Nekem max 7.2 - 7-8 volt! De 6.5 simán az átlag!
Én anno hallotam és láttam is a riportot dinó! Már akkor nagy tisztelőd voltam!
Képzeljétek Indigót vitték oldalkocsis mocival! TL-e is kőő azt mondta!
Szép napot mindenkiek!
Amit én mondottam és csináltam azt azonnal kivágták az adásból, a 12 es sárga karikára hivatkozva! Azóta párszor ütköztem még Eszterkével, és megismert mint Piros motoros fiút. A juventus rádióban keményebb voltam, megpróbálom a webcamerás videót összeszedni valahonnan. A műsorvezető hamar eldobta a kérdés listáját. Hiába gusztustalanságban, és szűrésben nincs párom messze e vidéken.
Dino szokatlanul csendes és szolíd volt!
Már vártam,hogy mikor vonyít fel,hogy : LIBAZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍR,NEEEEEEEM,NEEEEEM,NEEEEEM BASZLAK MEG MUTTER,HIÁBA IS KÉRED!
És még finghatott is volna 4-et.
Gratulálok a motorhoz, jó választás!
Ismét megadnám mindenttudó Petink emil címét, ő tuti tud segíteni, és remélem nem bánja, hogy mindenkit hozzá küldök.. fehervarip@freemail.hu
Ezenkívül az oldalunk, ahol még van egy két érdekesség:TL KLUB