Már nálunk is keresték, de ez nem nálunk van, hanem a Hedlinél,akiről azt kell tudni,hogy valaha Yamaha kereskedése volt, de aztán az megszünt, és most kiárul mindent.Az ár elég irreális, még tegyél hozzá 1 millát,mert az Új R1 listaára 3.7...Szóval, szerintem elírás, vagy nemtom,de ilyen nincs...és ha mégis, akkor már tuti elvitték, mert sokan voltak már nálunk ez ügyben.De ilyen akkor sincs, hacsak az illető aki árulja, elmebeteg..
Amikor utoljára Ancsa Mutteréknál jártam akkor nem láttam! Lassan Fixálni kellene a Szilvásváradi buleeeet, ezért felkérném Péterünket h minél előbb tegye elérhetővé a lehetséges dátumok jegyzékét, mert igencsak hamar a nyakunkra ér, és szeretném ha mindenki ott lenne!
A rendnévtáblákat meg majd valahogy célbajuttatom, az igazi ász dolog az lenne he eljönnétek érte, és ledolgoznátok az árát! Betonozásra gondoltam nálam, vagy Tarkáéknál bármilyen ház körüli meló!
Mi pediglen Ginoval és Ivecoslacával remeket csapattunk az euroringen... Szép volt látni egy 50.000 eurós sportkocsi kimúlását
Én remekül éreztem magam, igen tanulságos volt...
Szegény Peti, nagyon oda lett ma.
Kimerült, napszúrás, .megsüketült ....stb.