Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd lesz vidi a bénázásomról....
Szegény Peti, nagyon oda lett ma.
Kimerült, napszúrás, .megsüketült ....stb.
Elég ha 2-be taposom, de jó volt ez így.... Végig 3-ban mentem
Vissza kellett volna rugnod 1-be.
Egyemesben ment el mellettem csak, mert én 3-ból gyorsultam.....
...rankó motor.
tudjuk egy f..
azért köszike , tudtam hogy te megpróbálsz segíteni azért , holnap felhivom .
Remélem megmutattad a gsréknek,hogy mi az a TL!
Köszi!
Te kis ügyi-bügyi! Büszke vagyok rád!
Szia Abolcskei!

Már nálunk is keresték, de ez nem nálunk van, hanem a Hedlinél,akiről azt kell tudni,hogy valaha Yamaha kereskedése volt, de aztán az megszünt, és most kiárul mindent.Az ár elég irreális, még tegyél hozzá 1 millát,mert az Új R1 listaára 3.7...Szóval, szerintem elírás, vagy nemtom,de ilyen nincs...és ha mégis, akkor már tuti elvitték, mert sokan voltak már nálunk ez ügyben.De ilyen akkor sincs, hacsak az illető aki árulja, elmebeteg..
hát az más világ.
azé" pár dolgot megcsinálok azon is.
Szép szép, de kár h nem motor szerelői! Füvészkert csókoltat mindenkit!
Nem photoshop!
Ez igazi!

TYŰŰŰ
Ne idenézzetek!

Ancsa , Annácska , Ancsika , Pannika kérlek válaszólj nekem !
Amikor utoljára Ancsa Mutteréknál jártam akkor nem láttam! Lassan Fixálni kellene a Szilvásváradi buleeeet, ezért felkérném Péterünket h minél előbb tegye elérhetővé a lehetséges dátumok jegyzékét, mert igencsak hamar a nyakunkra ér, és szeretném ha mindenki ott lenne!
Üdv Ancsa ! Érdeklődöm hogy ez a moci nálatok van ? http://www.hasznaltauto.hu/ker...
A rendnévtáblákat meg majd valahogy célbajuttatom, az igazi ász dolog az lenne he eljönnétek érte, és ledolgoznátok az árát! Betonozásra gondoltam nálam, vagy Tarkáéknál bármilyen ház körüli meló!
Örülök, hogy örülsz!
Mi pediglen Ginoval és Ivecoslacával remeket csapattunk az euroringen... Szép volt látni egy 50.000 eurós sportkocsi kimúlását
Én remekül éreztem magam, igen tanulságos volt...
A lilához
Tasinál sikeres lenne egy segg tetoválás a szatén tangájához!