Mindenkinek jó időt,én elindultam a kerekezés rögös útjain,Imrufó szakmai tanácsaival!
Köszi Imi...ma egész délután gyaksziztam,a munkahelyem mögötti placcon!
Már elég jól feljön olyan jó 60-80 centire,de nem bírom az istennek se följebb emelni,biztos becsokizok idő elött!
Na mindegy csak hanyatt ne essek,mert az drága lesz...Imi hétvégén átugranék gyakorolni,menne a dolog?
Majd jelezz...mindenkinek minden jót!
Tarkának mégegyszer gratula!
Ui:-Dinó-tesónak grat az új sisakhoz...én is szeretnék Bitti dedikálást,de rohadtul szarul nézne ki ezen a lehasznált caberg-en...V2 Balinak,de azért ha tudsz intézz nekem is dedikálást...előre is köszi!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TARKA BARÁTOM!
Már szervezem a Hetési TL Party-t a dátum is megvan fejban!
Júliusban lészen majd két időpontot kítűzök!
Remélem mindenki eljön! :)
Tasi
Remélem tetszik...és ami jó talán Tarká-né sem haragszik meg ha ilyet vizslatsz! :)
Heppi Börzdéj!
Tarká-nak és még sokkal több boldog évet!
Mindenkinek jó időt,én elindultam a kerekezés rögös útjain,Imrufó szakmai tanácsaival!
Köszi Imi...ma egész délután gyaksziztam,a munkahelyem mögötti placcon!
Már elég jól feljön olyan jó 60-80 centire,de nem bírom az istennek se följebb emelni,biztos becsokizok idő elött!
Na mindegy csak hanyatt ne essek,mert az drága lesz...Imi hétvégén átugranék gyakorolni,menne a dolog?
Majd jelezz...mindenkinek minden jót!
Tarkának mégegyszer gratula!
Ui:-Dinó-tesónak grat az új sisakhoz...én is szeretnék Bitti dedikálást,de rohadtul szarul nézne ki ezen a lehasznált caberg-en...V2 Balinak,de azért ha tudsz intézz nekem is dedikálást...előre is köszi!
A Tasla
Júli első 2 hetében szabin vagyunk,megyünk valamerre nyaralni a tervek szerint,ha akkorra tűzöd ki akkor sajna not OK.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TARKA BARÁTOM!
Már szervezem a Hetési TL Party-t a dátum is megvan fejban!
Júliusban lészen majd két időpontot kítűzök!
Remélem mindenki eljön! :)
csá k norisz.
Örülök, hogy jó a buli, amit küldtem. Érezzétek jól magatokat!