Üdv az új TL tulajdonosnak ekének! Ajánlom figyelmedbe a www.tlklub.atw.hu lapot! :))
Ancsa ma eladtam a kabátot hála isten, úgy hogy ne hírdetsd! :))
Bali sajnálattal kell hogy közöljem én is hogy június hónap nekük kilőve mert jönnek a félévi csekkek amit be kell hogy fizessek! :(( SAJNOS nem tudunk elmenni júniusban! Szeptember nem lenne jóó mindenkinek? :)
No de srácok nekem van a legszebb motorom és legszebb barátosnőm, élettársam! :))
Gyerek még nincs de legszebb lesz! :)))
Na jóóccakát monden kedves motorosnak! Benzingőzös szép estét!
mindent ? mert én párt is + két gyönyörű kislány boldog apja vagyok , szerintem te jól választottál mindent , látszik rajtad / a képeiden / hogy sugárzól a boldogságtól !
Tudod Bali, nálunk van 2 gyerkőc, és ezért nem mindig minden úgy van ,ahogy szeretnénk.Sem időben, sem anyagilag.A nyaralás valószinüleg vissza is fog tartani minket az óriás távolságoktól.Idén nyáron maradnak a közeli motorostalálkozók.Valamit valamiért, ház, kert, gyerekek, motorozás...ez mind a lóvét viszi (nem mintha baj lenne),van hova rakni a forintot.
Így is összevariáltuk a nyaralást úgy, hogy motorral megyünk, de jönnek a srácok is.Ez van...
Üdv az új TL tulajdonosnak ekének! Ajánlom figyelmedbe a www.tlklub.atw.hu lapot! :))
Ancsa ma eladtam a kabátot hála isten, úgy hogy ne hírdetsd! :))
Bali sajnálattal kell hogy közöljem én is hogy június hónap nekük kilőve mert jönnek a félévi csekkek amit be kell hogy fizessek! :(( SAJNOS nem tudunk elmenni júniusban! Szeptember nem lenne jóó mindenkinek? :)
No de srácok nekem van a legszebb motorom és legszebb barátosnőm, élettársam! :))
Gyerek még nincs de legszebb lesz! :)))
Na jóóccakát monden kedves motorosnak! Benzingőzös szép estét!
..........................................pofám!
És én vagyok a legszerényebb!
Teló ügyben keresd a mi Petinket, Ő mindig mindenre tud valami okosat!
fehervarip@freemail.hu
Így is összevariáltuk a nyaralást úgy, hogy motorral megyünk, de jönnek a srácok is.Ez van...