Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boncteremben,meg az áprilisi motorrevüben találsz pár jó-rossz szót róla,valamint a www.tlklub.atw.hu-n is.
Egy SUZUKI TL1000-est szeretnék venni egy két véleményt szivesen olvasnék róla jót is és ha van rosszat is. Köszönöm.
Sőt, Mr. Haya is hozzám van legközelebb
Ginoét nekem
Eztet én sem tudtam a szóközös variációkat! Badlac Gino Mr.Haya rendnévtáblákat hová postázzam? Tarkának avagy?
tenksz
szóköz mindíg közéjük
csak tudnám hova tűnik a szmájlik fele mindig ?!
Nekem meg...........Én vagyok a legszebb
Szép estét!

Üdv az új TL tulajdonosnak ekének! Ajánlom figyelmedbe a www.tlklub.atw.hu lapot! :))

Ancsa ma eladtam a kabátot hála isten, úgy hogy ne hírdetsd! :))
Bali sajnálattal kell hogy közöljem én is hogy június hónap nekük kilőve mert jönnek a félévi csekkek amit be kell hogy fizessek! :(( SAJNOS nem tudunk elmenni júniusban! Szeptember nem lenne jóó mindenkinek? :)

No de srácok nekem van a legszebb motorom és legszebb barátosnőm, élettársam! :))
Gyerek még nincs de legszebb lesz! :)))

Na jóóccakát monden kedves motorosnak! Benzingőzös szép estét!
te vén ? Á ki mondta ? lebirkozom
Mások gyermekein élem ki babázhatnékomat!Nekem má nem lesz, én má vén.... vagyok!
Ja és az én apukám erősebb! BöBŐőőőőőőőőőőő
feleségre kicsi az esélyed , de lányaid még lehetnek !
Nekem meg a legnagyobb...................................................
..........................................pofám!
De csak azé, mert nekem nincs feleségem, sem kislányaim!
nem-nem , nekem van a legjobb feleségem , a legszebb lányaim , és a legjobb motorom !
Ez így van! Nekem van a legjobb férjem, legszebb srácaim, és legtutibb motorom!
És én vagyok a legszerényebb!
mindent ? mert én párt is + két gyönyörű kislány boldog apja vagyok , szerintem te jól választottál mindent , látszik rajtad / a képeiden / hogy sugárzól a boldogságtól !
Gratulálok, mármint a motorhoz..
Teló ügyben keresd a mi Petinket, Ő mindig mindenre tud valami okosat!
fehervarip@freemail.hu
hello emberek! vettem egy tl-t, szar telóval. tudtok-e eladót, jobb oldalit?
Tudod Bali, nálunk van 2 gyerkőc, és ezért nem mindig minden úgy van ,ahogy szeretnénk.Sem időben, sem anyagilag.A nyaralás valószinüleg vissza is fog tartani minket az óriás távolságoktól.Idén nyáron maradnak a közeli motorostalálkozók.Valamit valamiért, ház, kert, gyerekek, motorozás...ez mind a lóvét viszi (nem mintha baj lenne),van hova rakni a forintot.
Így is összevariáltuk a nyaralást úgy, hogy motorral megyünk, de jönnek a srácok is.Ez van...
Én is jól választottam!
most jöttem a lánc nyújtásból , jól választottunk gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr gsr