Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazi!

jóvanna,siettem moccolni,tegnap nem mentem,ma meg siettem bepótolni.
BÓLYBAN BÉKA A GYÚJTÓS?
Na kicsit bővebben: én is sikeresen hazaértem, az össz teljesítményem 750 km lett.
Köszi a jó bulit (meg a jó motorozást) mindenkinek, aki ott volt, aki nem volt ott, az meg bánhatja!
Habár vihar, eső ,meg jégeső nélkül talán még jobb lett volna, de így is nagyon bejöttez a 3 nap!
Lehet felkészülni a szilvásváradi találkozóra!
Sztem is! Remélem azért Szilvásváradon ezt is felül tudjuk majd múlni!
Gyerekek, ez fasza vót!
Én egy fotót készítettem azt is telefonnal, h be tudjam bizonyítani a negyérdemünek Pécs garázssorának megismerését szakadó esőben..... Peti ti fotóztatok? Maxx tölt majd fel képeket abból mazsolázok majd...
Képeket kérünk a buliról, különben nem hiszem el, hogy jól éreztétek magatokat!
Örülök h itt voltatok, és főleg h épségben hazaértetek! Lájtos volt a tegnap este de én ezt cseppet sem bántam! A takarómat leszögeltem a bab után és a 2 tescó kutas szenyó után. Imi volt köztünk a kultúráltság, Gambesz pedig a szigetelő közeg... Tarka még 5! Rendnévtábla ügyileg van egy kis kebaz, ugyanis postázva lészen nekem, és én fogom kiszállítani, sorry az érintettektől!
Örülök neki, hogy mindenki éppségben hazaért!
Mehjöttünk épségben, a tegnapi borzsongás igen faintosra sikeredett, hála a dobozos söröknek és a szárított békáknak, amivel dinó begyújtott
Te kis SZŐKE!
Hát igen lehetett volna! Egyik tatai srácnak a kislánckerék csapágy+szimering szált el S-es TL en. Neki még a háta is olajos lett. És majdnem eltünt alóla a motor mikor megkapta a hátsó kerék az olajat.
Delegalább volt kenése a láncnak. Kb: mint egy still fűrészen
nem idegen kéz a sajátom .
reggel töltöttem bele,oszt megfeledkeztem róla,h csak pár menetet tekertem be.
lehetett volna gáz is, locsogott a hátsó gumón az olaj.
tesconál leveretten sterivel,most 1 gixi sapija van rajta.
Az olajbetöltőt hogy lehet elhagyni? Nem lehet hogy idegen kéz van a dologban?

A múltkori KTM tesztnapon is volt egy hasonló dolog. Csak ott a zsír új adventur-nek az egész oldaldeklije hasadt ki olyan 4-5 cm hosszan és ott prüszkölt ki a forró olaj a blokkra. NEm volt szép látvány. Az a lényeg, hogy nincs komoly baj.

A pihizéshez jó időt kívánok!

NA MEGGYŰTTEM.
MENTEM PÁR KM-T.REGGEL ELFOLYOTT AZ OLAJAM,ELHAGYTAM AZ OLAJBETÖLTŐT.NÉZEK A TÜKÖRBE,HOMÁLYOS,ELKEZDTEM PUCOLGATNI,DE A FÜSTTŐL VOLT OLYAN,AMIT MAGAM MÖGÖTT HÚZTAM.PÖRGÖTT A szemem előtt a sok százezer,de csak a sapi tűnt el,meg 1 lityi olaj. k.k. segített kimászni a bajból.
mára ennyit a moccról.pihi a kertben.
Az se lehetett olyan rossz!
Hát tegnap elég szaftos vihar volt Baranyában, így a koncertek is elmaradtak. Helyette kicsit elsöröztünk a panzióban...
Köszi. Jó lesz
JÓÉJTET.
ESik esik és csak esik
Felmentünk Pestre a Citadellához, mit ne mondjak nagyon tetszett. Ilyen jó felvonuláson még nem voltam soha. Aztán Szentendrán elváltunk a bagázstól és Esztergom felé tértünk haza. Az eső ellenére rég motoroztam ilyen jót. Remélem Villányból is mindenki épségben hazaér majd.

Aloha
basszus!
Nincs szerencsétek a idővel!
Tavaly is sza volt az idő! Bár arra nem esett nálunk akko is szakadt azé nem mentünk!
Ez már akkor lassan hagyomány.
Tavaly is esett,nem?
Hát ma aztán volt részünk vízben...... Jah és jégben is.... Remélem Tasi és Gambeszék egészben csordogálnak haza!
tarka,ami elmaradt!
Jobbulást neki!
Örülök Dinó hogy jóó a buli! Sajnálom hogy nem lehetünk ott!
Mecsekben csak óvatosan srácok!