Na kicsit bővebben: én is sikeresen hazaértem, az össz teljesítményem 750 km lett.
Köszi a jó bulit (meg a jó motorozást) mindenkinek, aki ott volt, aki nem volt ott, az meg bánhatja!
Habár vihar, eső ,meg jégeső nélkül talán még jobb lett volna, de így is nagyon bejöttez a 3 nap!
Lehet felkészülni a szilvásváradi találkozóra!
Én egy fotót készítettem azt is telefonnal, h be tudjam bizonyítani a negyérdemünek Pécs garázssorának megismerését szakadó esőben..... Peti ti fotóztatok? Maxx tölt majd fel képeket abból mazsolázok majd...
Örülök h itt voltatok, és főleg h épségben hazaértetek! Lájtos volt a tegnap este de én ezt cseppet sem bántam! A takarómat leszögeltem a bab után és a 2 tescó kutas szenyó után. Imi volt köztünk a kultúráltság, Gambesz pedig a szigetelő közeg... Tarka még 5! Rendnévtábla ügyileg van egy kis kebaz, ugyanis postázva lészen nekem, és én fogom kiszállítani, sorry az érintettektől!
Hát igen lehetett volna! Egyik tatai srácnak a kislánckerék csapágy+szimering szált el S-es TL en. Neki még a háta is olajos lett. És majdnem eltünt alóla a motor mikor megkapta a hátsó kerék az olajat.
Delegalább volt kenése a láncnak. Kb: mint egy still fűrészen
nem idegen kéz a sajátom .
reggel töltöttem bele,oszt megfeledkeztem róla,h csak pár menetet tekertem be.
lehetett volna gáz is, locsogott a hátsó gumón az olaj.
tesconál leveretten sterivel,most 1 gixi sapija van rajta.
Az olajbetöltőt hogy lehet elhagyni? Nem lehet hogy idegen kéz van a dologban?
A múltkori KTM tesztnapon is volt egy hasonló dolog. Csak ott a zsír új adventur-nek az egész oldaldeklije hasadt ki olyan 4-5 cm hosszan és ott prüszkölt ki a forró olaj a blokkra. NEm volt szép látvány. Az a lényeg, hogy nincs komoly baj.
NA MEGGYŰTTEM.
MENTEM PÁR KM-T.REGGEL ELFOLYOTT AZ OLAJAM,ELHAGYTAM AZ OLAJBETÖLTŐT.NÉZEK A TÜKÖRBE,HOMÁLYOS,ELKEZDTEM PUCOLGATNI,DE A FÜSTTŐL VOLT OLYAN,AMIT MAGAM MÖGÖTT HÚZTAM.PÖRGÖTT A szemem előtt a sok százezer,de csak a sapi tűnt el,meg 1 lityi olaj. k.k. segített kimászni a bajból.
mára ennyit a moccról.pihi a kertben.
ESik esik és csak esik
Felmentünk Pestre a Citadellához, mit ne mondjak nagyon tetszett. Ilyen jó felvonuláson még nem voltam soha. Aztán Szentendrán elváltunk a bagázstól és Esztergom felé tértünk haza. Az eső ellenére rég motoroztam ilyen jót. Remélem Villányból is mindenki épségben hazaér majd.
jóvanna,siettem moccolni,tegnap nem mentem,ma meg siettem bepótolni.