Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

, ,
Cevacctok!
Az én nevem szerepel mindkét oldalon, így nyugodt lélekkel irogatok mindenhová! Peti 2 ig dolgozok holnap aztán eljöhetnél velem a cumóért, és akár össze is fércelheted nálunk. Mutter a változó idők nekem jó lenne, de kitudja kinek mit hoz....
Azt hiszem én egy jó darabig irogattam oda! De minek ha mindenki itt van ?
Hali!

Ugyan Gambesz ne mérgelődj! Én már megszoktam! :)
Imádok potyára dolgozni! Felesleges az az oldal!?
mondod te,aki szintén itt vagy!
Üdv Gambesz!
Holnap akkor jöttök?
Igazán örülök, hogy mindenki itt van és nem a saját oldalon!
Holnap pediglen támadunk Borzsongásra, popszegeccsel generálozott kuplunggal
Szasztok!

Én is kijutottam a H-ringre...Mr Busával karöltve!

Levidiztem ahogy csapatott a nagyokkal..okosan az íveken!

majd 18-óra tájt sikerült a Miklósi Chili Torres mocijából kifogyni a naftának,így operáltam róla matricát a TL-re!

Hmm...finom volt sikerült megmutatni...szerintem hogy Öreg motor nem vén motor...szépet mendtem Elenorral!

Ja és milyen szépeket szólt a LeoFincsi féktávokra beesve visszapakolgatásnál...zene az volt!

Én méltón képviseltem a TL-es Family-t...úgy érzem!

Mindenkinek kívánok ilyen szép élményt és napokat!

Legyetek Jók!

A Tasla
Dinó komám! Oldd meg nekem légyszíves ha tudod, hogy Borzsongáson át tudjak venni tőled egy darab alsó kupplung kinyomó mechanizmust, azt, ami a pálcát benyomja, kompletten bontva. Gondoltam ezalatt a bontott TL tulajdonos ismerősödre.
És a "változó idők" az jó, vagy rossz?
Ügyességi pályán? Én baranya útjain csapattam ügyisen. Tarka a progi neve Pinnacle Studio 10 es. Hát nem rúgtak ki, sikeresen eddig dolgoznom is kellett, de változó idők érkeznek...
Szia! Sajna ilyen dolgok bejátszanak időnként. Sikeresen hazajutottam, sőt a szarvaspörkölt sem maradt ki Dömösön
Bezony. Gyorskötegelővel sikerült úgy összegányolni, hogy hazajussak. De mérhetetlenül dühítő volt a helyzet.
Pfvari

akor azt szerelted kint a ring elötti parkoloban?
SZERBIA MINDEGYKINEK!
dino: milyen progival csináltad a vidijót?
és 10.
Hello!

Dino, nem te voltál a vége felé az ügyességi pályán egy szükre motorossal?
Szia Péter!

Ez nem a te napod volt...
Szerencsésen hazajutottál?
Cevacctok!
pfvari!
Én is ottan vótam!
Taliztam Birivel,Ginoval,csak Veled nem!
No én is hazaértem a motoros majálisról. Holnap reggeltől ismét megkörnyékezem a munkáltató helyemet, nem nagy örömmel!
És persze egyik se akar velünk tartani Szilvásváradra! :(:(:(
No ring is megvolt, féktávon szétugrott a kupplungom, kiállás, fasza.
Viszont taliztunk Ginoval, Birivel, meg 4-5 új TL-es sráccal
Szerbusz kifffiam!