Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah hát persze hisz a Peti viszi vagy nem viszi a sátrat.
Szilvásváradra gyüvöl ugyi?
Ha ütközünk levizuálod és máe lehet is esztergáltatni, nem egy nagy was ist das! Pircsi akkor lesz igazán önálló ha megkapja a fullos airbrusht, mert egy ilyen idomos gép már létezik messzi e hazánkban......
Most másként fogsz kitűnni a Piros S ek csapatából Piros (z) káddal, hogy felkerült az oldalidom ami még jól is áll neki.

Jah és a bukógombás kérdésemre mindenkitől szívesen várom az infókat.
ja és a bukógomba gyári tartozéka volt, azaz kisiparilag esztergálta rá egy helyi vállalkozó szellepű jóember.....
Tenx Bali! Sajnos az első felnimet nem tudtam semmilyen anyaggal lepucolni, így egy kicsit dzsuvás maradt..... Viszont a full idom kárpótol egy kicsit ezen hátrányomért, és máris nem sablon TL Pirosszkám!
pfvari

barátod merre lakik?
szeretném ujra látni szépségemet
hü társam volt
hali

kinek van "99-es fekete tl 1000 repsol honda sárga felnikkel?
Dinó!
Szinte rá se ismerek Pirosssssszkára. Az a hátsó felni soha nem volt még ilyen tiszta /nálad/! De látom az elsőre már nem volt lelki erőd. Pofás lett.
Tényleg neked ki csinálta a bukó gombicseket? Nem tudsz valami jó embört aki csinál hasonlót?
Elkészült végre Pirosszka makacssága. Nem adta könnyedén magát, de sikerrel vettem az akadályokat. Kicseréltem a rotációs szir szar letört csavarját, és ugye szembetűnő az SR típusjelzés!?
Aztis lehet, de én endréről 7 körül indulok. Akkor 7 a gagyimotorosbolt előtt? (Az ami a lidli mellett van)
Szasz!

Nekem jó, a többieknek szólok!
Bár én is Szentendréről jövök holnap..... felőlem mi ott is talizhatunk előtte valahol.
Jah, tali mondjuk az auchan parkolóban?
oks, 7:30 kaszás, de én 8--ra mindenképp ott akarok lenni, szal ha túl lassúnak ítélem a tempót esetleg ellépek majd. 06702493460
JAh estleg KTM fesztiválra nem tart velem valaki?
http://www.ktmfestival.com/KTM...
Jól gondoljátok meg !
Sziasztok! Bánhatjátok, hogy nem jöttetek a tököli KTM tesztnapra! Nagyon jó volt és esni se esett. Mentem többek között 990 Super Dukkal; 990 es Adventur S-el és 950 es Supermoto-val, Egyikre se lehet azt mondani, hogy szar. A Dukon ámulok és bámulok, hogy hogyan lehet összerakni egy ilyen fasza gépet. A futómű a fékek a kuplung minden első osztályú. KEZELHETŐ könnyű szerrel. A váltó egy kicsit furcsa de nem feltétlenül rossz.
Szóval az osztrák ismét összerakott egy No.:1 gépet!
Gondoltam megosztom veletek friss élményeimet.
Üdv mindenkinek
És azon sátor melyet nekem?
FOGLALTÁN=FOGLALTÁL
nekem sem válaszoltál!

foglaltán nekünk szobát,vagy tegyem meg én?
szerdáig válaszolj! köszi
Szia!
Te mikor gondoltad a menést?
Mert még jön velem még 1 GSR és kaszásdülő-től pedig jön velünk egy kezdő/gyakorló motoros is. Őt kísérjük, tehát csak nyugisan.....
Eddig mi 7:30-kor akartunk talizni kaszásdülőn.

Nos?
Jah, bocsi h nem válaszoltam. Persze, simán. Békáson talizzunk, oszt mehetünk onnan együtt
#7632 -es, de már a múlté.

Úgy néz ki, hogy megyek ki én is a ringre kedden, biztos sokan lesznek ezért ha neked van valami protkód ott, akkor "hozzád" csapódnék szívesen, hogy közelebb kerülhessek a tűzhöz.
Ha nem baj/gond...... és különben hová tünt démon hil?
Háj pfvári!

Nem reagáltál az írásomra! Mos csak azé" me GSR-em van?
foglaltál szobát szilvásváradra nekünk? néztem az oldalukat,tudok neten is,ha még nem tetted meg.
köszi
Szép lehetett
Azért remélem kedden nem játszik be ilyen