Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
szóval nem,elég diplomatikus vagy!

Nem tom mire gondolsz de biztos jó sok
ha jo a gazdi mindegy hogy hogy néz ki
nekem? nem!

fehérgyökér!
német? a folytást kipiszkáltátok belőle?
gondolom igen....
Így is lehet motort faragni, és most tetszik?
mennyi kell?
én sem állok ám! (mármint a motorral )
Gyere csak te kis gyökér seretettel várunk dobok majd a tiedre is pár lapáttal abból a lószar ból amitől úgy megtáltosodott
20000 et mutatott a km mikor megvettem németböl hozattam elektromos problema nem volt vele
ezek az elsö képek rolla
fel volt huzva a segge le volt vágva az idom felsö része no tükör
Még igen, de idén lehagylak
akkor az enyémben van a legtöbb?
47500
Szia Peti
Friss adat 45829 km, Peti ledoktorálhatnál a főnökből
Szálljon élessy!
Éljen Szilassy a szeszfőzdés!
HEJJ HÉTLER.
MINNYÁ MEGYÜNK.
dobtál rá pár lapát erőt? kéne nekem is.hol vetted?
Szia tarka
Te már megint a kakán is csomót keresel
A 28.000 felejtős... Már voltak a gyári hézagolólapkák cserélve, és azokon is állítani kellett már, szóval 50 körül simán van benne, figyelembe véve a motor egyéb kopásait is... Amúgy most megint szépen ketyeg, de az elektronika szaraxik valamit, valszeg valamelyik szenzor hibádzik, hidegen a hátsó henger kihagy néha...
SZia Biri !
Örülök , hogy rátaláltál a régi vasadra és remélem nem szomorított el nagyon a látványa .
Talán nem állítok valótlant ha azt mondom magamról , hogy igyekszem jó gazdája lenni és jól kijövünk egymással . Megbizható,és az erejére is rádobtunk jó pár lapáttal . Így a vételt illetően nem is lehet panaszom. Egy rejtélyes kérdés van talán te tudod rá a választ, még pedig mi úgy néztük hogy ebben a motorban még az első szériás hibás gyújtás elektronika van de az évjárat szerint már a javitottnak kellene benne lenni ? De ez csak egy kérdés nem panasz csak nem vagyok biztos benne . Na minddegy addig is a V2 legyen veled : üdv ROCK AND ROLL
ja vágtam hogy......... gondoltam ugy is tudjátok
Az kellett volna,hogy szén repüljön,akkor gőzmozdony lett volna!
szép

és mi volt tudjátok?
mennyi km?
nálam 28000volt
Bocs, nem. egyel előrébb...

ITT
link

Itt láthatod a blokkot romokban