20000 et mutatott a km mikor megvettem németböl hozattam elektromos problema nem volt vele
ezek az elsö képek rolla
fel volt huzva a segge le volt vágva az idom felsö része no tükör
A 28.000 felejtős... Már voltak a gyári hézagolólapkák cserélve, és azokon is állítani kellett már, szóval 50 körül simán van benne, figyelembe véve a motor egyéb kopásait is... Amúgy most megint szépen ketyeg, de az elektronika szaraxik valamit, valszeg valamelyik szenzor hibádzik, hidegen a hátsó henger kihagy néha...
SZia Biri !
Örülök , hogy rátaláltál a régi vasadra és remélem nem szomorított el nagyon a látványa .
Talán nem állítok valótlant ha azt mondom magamról , hogy igyekszem jó gazdája lenni és jól kijövünk egymással . Megbizható,és az erejére is rádobtunk jó pár lapáttal . Így a vételt illetően nem is lehet panaszom. Egy rejtélyes kérdés van talán te tudod rá a választ, még pedig mi úgy néztük hogy ebben a motorban még az első szériás hibás gyújtás elektronika van de az évjárat szerint már a javitottnak kellene benne lenni ? De ez csak egy kérdés nem panasz csak nem vagyok biztos benne . Na minddegy addig is a V2 legyen veled : üdv ROCK AND ROLL
gondolom igen....
én sem állok ám! (mármint a motorral )
ezek az elsö képek rolla
fel volt huzva a segge le volt vágva az idom felsö része no tükör
47500
Friss adat 45829 km, Peti ledoktorálhatnál a főnökből
Éljen Szilassy a szeszfőzdés!
MINNYÁ MEGYÜNK.
Te már megint a kakán is csomót keresel
Örülök , hogy rátaláltál a régi vasadra és remélem nem szomorított el nagyon a látványa .
Talán nem állítok valótlant ha azt mondom magamról , hogy igyekszem jó gazdája lenni és jól kijövünk egymással . Megbizható,és az erejére is rádobtunk jó pár lapáttal . Így a vételt illetően nem is lehet panaszom. Egy rejtélyes kérdés van talán te tudod rá a választ, még pedig mi úgy néztük hogy ebben a motorban még az első szériás hibás gyújtás elektronika van de az évjárat szerint már a javitottnak kellene benne lenni ? De ez csak egy kérdés nem panasz csak nem vagyok biztos benne . Na minddegy addig is a V2 legyen veled : üdv ROCK AND ROLL
és mi volt tudjátok?
mennyi km?
nálam 28000volt
ITT
Itt láthatod a blokkot romokban