Sajnos én csak munka után tudtam indulni, úgyhogy csak fél nyolcra értem le... (4 óra egy seggel)
A következő találkozón időben megjelenek! (remélem, ha el nem tévedek, mint ahogy szoktam )
Hát igen, próbálom úgy intézni, hogy a legtöbb 7végém ilyen legyen
Ja és még az előző irományhoz tartozik, hogy aki kihagyta az éjszakai streetfighter show-t, az bánhatja rettentően, mert überfasza volt!
Hali mindenkinek!
Én is sikeresen hazaértem a kaposvári buliról. 2 nap, 800 Km
Örök hála Tornyiéknak, hogy befogadtak éjszakára, és virrasztottak miattam, amíg én motoroztam a környéken. Szóval köszi a vendéglátást, és innen üdvözlöm Ildikót is, akit elszólított a kötelesség, és nem tudtunk elbúcsúzni...
Ja, jó volt ejtőzni Ancsáéknál is, maradtam volna még, de akkor ma már nem érek haza.
Bevállaltam hazafelé a Balaton északi partot,nagyon bejött a táj, jó sokat nézelődtem. Aztán meg egy kis csapatás az ótópályán.
Szóval minden zsír! (csak a seggem ültem kockásra...)
jajj tényleg!
Taliztunk Bobival is!
Jó volt látni, és a barátnőjét is megismerhettük aki csinos!
Jajj Tarka nem gond hisz elötte azé búcsúztunk el! :))
Remélem hamarosan újra tali!
nem sokat dumáltunk,de azé" jóvót talákkcani megent.
Bocs,hogy hazafelé meléptem,de Ancsinak mondtam,hogy innen csak egyenesen,meg állandóan a tükröt skubiztam,így inkább gáááááááázt adtam és irány észak.
Üdv Motorosok!
Mi is épségben hazaértünk!
Kurva jóóó volt a mai nap!
Jó volt látni Tarkáékat és Szerget is!
Most pedig várom Imrufót hogy ideérjen hozzánk! :))
Jóccakát mindenkinek!
hazaértünk kaposújlakról.
képzeljétek (akik ott voltak tudják): jól indult a nap,akartam befordulni a főkapun,intenzíven fékeztem,és hallok magam mögött valami éktelen gumicsikorgást,nézek a tükörbe,és egy Varadero csúszik felém mint állat,elengedtem a féket,ekkor csapódott nekünk az a szar.félreálltam,odamentem a gazdihoz,meg volt ott kb 5-6 cimmborája,és úgy köszönt mind,hogy: "Aggyá betétlapot!"
Na több se kellett,kicsit mérges lettem,és közöltem,hogy mivel ő jött belém ezért nem áll szándékomba betétlapot adni."De te vészfékezté,bammeg!" mondom,mutasd meg a gumim nyomát az aszfalton.
erre: akkor adj szolidaritásból,majd fizetem a malusodat.
mondom: neeeeeeeeeeeeem felejtsd el,hívjá rendőrt,ha úgy érzed.
oszt nem hívott
Hali!
Ancsa akkor hogy lesz holnap?
Képzeljétek megvan az új Blues Company Hajrá magyarok címmel!
Nagyon király lett az album!
Ajánlom figyelmetekbe!
:)
Imi nagyon szivesen gyere csak bármikor!
Még mindig én tartozok! :))
Jóó volt a hétvége, ku...ra tetszett!
Szóval ezért nem találkoztunk.
A következő találkozón időben megjelenek! (remélem, ha el nem tévedek, mint ahogy szoktam )
Ja és még az előző irományhoz tartozik, hogy aki kihagyta az éjszakai streetfighter show-t, az bánhatja rettentően, mert überfasza volt!
Én is sikeresen hazaértem a kaposvári buliról. 2 nap, 800 Km
Örök hála Tornyiéknak, hogy befogadtak éjszakára, és virrasztottak miattam, amíg én motoroztam a környéken. Szóval köszi a vendéglátást, és innen üdvözlöm Ildikót is, akit elszólított a kötelesség, és nem tudtunk elbúcsúzni...
Ja, jó volt ejtőzni Ancsáéknál is, maradtam volna még, de akkor ma már nem érek haza.
Bevállaltam hazafelé a Balaton északi partot,nagyon bejött a táj, jó sokat nézelődtem. Aztán meg egy kis csapatás az ótópályán.
Szóval minden zsír! (csak a seggem ültem kockásra...)
Taliztunk Bobival is!
Jó volt látni, és a barátnőjét is megismerhettük aki csinos!
Jajj Tarka nem gond hisz elötte azé búcsúztunk el! :))
Remélem hamarosan újra tali!
Bocs,hogy hazafelé meléptem,de Ancsinak mondtam,hogy innen csak egyenesen,meg állandóan a tükröt skubiztam,így inkább gáááááááázt adtam és irány észak.
Mi is épségben hazaértünk!
Kurva jóóó volt a mai nap!
Jó volt látni Tarkáékat és Szerget is!
Most pedig várom Imrufót hogy ideérjen hozzánk! :))
Jóccakát mindenkinek!
képzeljétek (akik ott voltak tudják): jól indult a nap,akartam befordulni a főkapun,intenzíven fékeztem,és hallok magam mögött valami éktelen gumicsikorgást,nézek a tükörbe,és egy Varadero csúszik felém mint állat,elengedtem a féket,ekkor csapódott nekünk az a szar.félreálltam,odamentem a gazdihoz,meg volt ott kb 5-6 cimmborája,és úgy köszönt mind,hogy: "Aggyá betétlapot!"
Na több se kellett,kicsit mérges lettem,és közöltem,hogy mivel ő jött belém ezért nem áll szándékomba betétlapot adni."De te vészfékezté,bammeg!" mondom,mutasd meg a gumim nyomát az aszfalton.
erre: akkor adj szolidaritásból,majd fizetem a malusodat.
mondom: neeeeeeeeeeeeem felejtsd el,hívjá rendőrt,ha úgy érzed.
oszt nem hívott
Látom leléceltél...akkor holnap 10-kor a Shellen! Gute Nacht!
Ma beszéltem Blöróval, hétfőn feldobja nekem a cd-t.
Holnap Shell kút 10?
Ancsa akkor hogy lesz holnap?
Képzeljétek megvan az új Blues Company Hajrá magyarok címmel!
Nagyon király lett az album!
Ajánlom figyelmetekbe!
:)
A jó hangulatú bulik idén se maradnak el.
ma megcsináltam.
Ha a sunyi verekedőére gondolsz.
No itt az első kép róla,várom az építő kritikát