Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szija Ancsa!

Annyira nem hiszem, hogy elment Mr. esze.....
jaaaa,és +300köbcenti molylepke!

Suzuki Tsv1000-re
Kedves Gino!

Mr Hayabusa, már tudja mi is az a motor, azé jött át hozzánk, és itt is fog maradni, sőt mitöbb hamarosan lecseréli a busát is Tl-re, vagy Sv-re!
Ceva Gino!
Mostan gyövődtem,mán megyek hozzátok!
Mi van wazze!
Hozzánk bár be sem kukk?
És fixálásra!Le ne essen!
És a 3 szeg is! Bár az erősítés gyanánt volt.

Gyengeségei még....:3 fős full-os díszebéd megfőzése,és ezenkívül a széttárt kar!
Matek 3 as Fizika 3 as! Krisztus asszem ezekből a tárgyakból volt gyengébb.
Most van a Krisztusi kor? Asszem 33 ,de nem tudom biztosra, mert ha igen, akkor Krisztusi korba lépek
ez meg mit jelent?
Szaszka Mutter! Mizujs házatok tájékán? Hamarosan ütközünk Krisztusi elő képzőt megörvendezni! Szerető fiad, unokáid, és az egész világ!
szasz mami!
Hey-ho! Szép délutánt!
Azt hiszem hamarosan áldoznunk kell az oltárad előtt, mert megérdemled!
ha vizsgám lenne elmennék,de már megvan,úgyhogy ti fontosabbak vagytok,mint a puccparádé!
Nekem meg hozod a sátrad ahogy ígérted? Tarka helyes a döntésed, így tettem én is a technikusi oklevelemmel, még a vizsgára sem mentem el mert éppen nem értem rája!
intézed akkor a foglalást peti?
ahogy iwiwen írtam.
köszi
estére mész te is,gondolom.mi megpróbálunk 4 körül megindulni.

ja? és a mesterlevél átadásomra mikor kerül sor? na mikor? szerintetek? segítek picit:májusban.
na de melyik nap? na melyik? azt is megmondom: 25.-e péntek.

úgyhogy gyerekek egyet tudok tenni.................25.-én nem megyek el............................az átadásra!
Mindez jövő szerdán derül ki! Elviekben még van, a gyakorlatot szerdán mondom!
Mit dolgozol? Van még hová menni?
Csak bátran én dolgozok, de a hűtőt megtalálod! Betty itthon lesz ő elnavigál téged!
jut eszembe, azt gondoltam, hogy a jövő pénteket kezdhetném nálatok reggel 9kor :)
a szagod meg gyilkol