Bazz...
A ringen nem cumiztak még be ekkora esőt szerintem soha... még a versenyt is félbeszakították!
és igen, mi is szarrááztunk Tasival de azé jó volt látni, hogy a nagyok hogyan is csinálják
Sziasztok!
Először is Peti ringes kérdésére válaszolnék... Kedden nem tudok menni a ringre, ugyanis Kunmadarasra megyek... Ez már kapcsolódik Tasi felvetéséhez is.
Viszont... holnap megyek ki a ringre, az A-A szezonnyitóra nézőnek, ha már egyszer ingyenes...
Aki megteheti, jöjjön!
Béke!
jáh jáh jáh kezdek végre ismét a tettek mezejére léápni, ami az alkoholt jelenti számomra..... Minden zsír velem de csillapítanom kell bordáim álltal okozott fájdalmaimat, a többi fájdalmam már nem játszik szerepet asszem....Mutter gáz a gáz hátán és lassan beszélnünk kell! Nem vagyok hajlandó senki kedvéért a gödör méllyére süllyedni és nem is fogok.... Azért vala a fejjel és nem a szívvel való gondolkodás nagyiparilag. Ha igen igen ha nem nem........ Ha meg én akkor életveszély!
Mindenki ..... ott lesz.
Szerintem sorra sem lehet kerülni semmire, csak tömeg lesz.
1 pillanatra gondoltam, hogy ki kéne nézni, de már meggondoltam magam. Nem megyek....
A ringen nem cumiztak még be ekkora esőt szerintem soha... még a versenyt is félbeszakították!
és igen, mi is szarrááztunk Tasival de azé jó volt látni, hogy a nagyok hogyan is csinálják