Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazz...
A ringen nem cumiztak még be ekkora esőt szerintem soha... még a versenyt is félbeszakították!
és igen, mi is szarrááztunk Tasival de azé jó volt látni, hogy a nagyok hogyan is csinálják
Szasztok!

Le lehet pattanni az ülőgumóimról,már a cégnél a csajok is ezzel szívatnak!

Imrufó-val most beszéltem....irány a Ring!

De ma mi nem hajtunk csak Open your Eyes!

Figyeljük a nagyokat!

Peti...mi lesz,keddre?!

Berik,mikor mentek...Imrufóval,is megprószálok egyeztetni...hátha bandába verődhetünk!

nem lenne rossz az a sok R!

TL-R...GSX-R! stb.stb.stb

Na mindenkinek további kánikulát esőmentest!

Tasi
MÉG 13.
Ha első helyezett lenne ,akkó mán feküdnél Tesó!
Imi bázz csak óvatosan, szebb a géped egy színűen! Kezdek megülni Álmos bronzérmes borától!
Sziasztok!
Először is Peti ringes kérdésére válaszolnék... Kedden nem tudok menni a ringre, ugyanis Kunmadarasra megyek... Ez már kapcsolódik Tasi felvetéséhez is.
Viszont... holnap megyek ki a ringre, az A-A szezonnyitóra nézőnek, ha már egyszer ingyenes...
Aki megteheti, jöjjön!
Béke!
Cókolom!
Na mizu a TL-es barikkal?
Mi vanódik a seggekkel?
Nem hiszem ugyanis más nem igazán dícséri a seggét, hacsak nm meleg az ember!
Azt hittem már el is felejtett minket a jóseggú Tl es cimboránk
Tenx jóseggű barétom!
Szasztok!

Elöször is gratula a Tornyi-nak az új tankért...szép...bár a kék suzuki embléma miért nem króm vagy ezüst!

Pfvári-nak:-Sok a melóm de majd megyek a pufikért...most fontosabb a pénz...mert hát abból élünk!

Mellesleg engem is mozgatna az a keddi ring...kinéznék!

Berik mentek madarasra?

A Faterral...lehet hogy megérné kinézni!

Mikor?

Ancsikát és a többieket is akiket kihagytam üdvözlök!

Tarka...Dinó...V2Bali és természetesen az oldalbordákat is!

mindenkinek ilyen időt...olvadjon a bőrruha!

A Tasla
NAH MI A HELYZET, Senki sehol ?
Szép Jó reggelt mindenkinek!
Ciactok! Istenit motoroztam ma este! Utakon szinte senki. Faint volt

Péter kollégám a keddi napról kicsit bővebben kérlek!
Cobacán!

Cevacctok!
Megkeressük a gyógyszered?
Hóhóóóó.....
Akkor beszéljük ezt át még1x!
Úgysem taliztunk még Szentendrén! Holnap megyek ki a vasért, oszt gurulok valamerre picit...
jáh jáh jáh kezdek végre ismét a tettek mezejére léápni, ami az alkoholt jelenti számomra..... Minden zsír velem de csillapítanom kell bordáim álltal okozott fájdalmaimat, a többi fájdalmam már nem játszik szerepet asszem....Mutter gáz a gáz hátán és lassan beszélnünk kell! Nem vagyok hajlandó senki kedvéért a gödör méllyére süllyedni és nem is fogok.... Azért vala a fejjel és nem a szívvel való gondolkodás nagyiparilag. Ha igen igen ha nem nem........ Ha meg én akkor életveszély!
ámen. némi protekció is lesz, hátha sikerül valamit kiharcolni
Sokan leszenk Kunmadarason is,úgyh sztem nem lesz nagyon vészes a tömeg
Én maradok a közúti dolgoknál, nem annyira biztonságos, de nem is kell nekem......
Mindenki ..... ott lesz.
Szerintem sorra sem lehet kerülni semmire, csak tömeg lesz.
1 pillanatra gondoltam, hogy ki kéne nézni, de már meggondoltam magam. Nem megyek....
Kedden ingyen Hungaroring valaki?