Tarka kész a kisfilmed, amit nekilendítek fellendíteni a honlapomra! Bázz 3 ig itthon kell dekkoljak mert csak akkor gyün a kaminyon, és ménk a fáér! A reggeli kelésem nem volt épp egyszerű, minden csontomnak érzem a helyét....
Peti! Szóval akkor mégis mész Villányba?!?!?!?!?!?!
Én már kihúztam a naptáramból.
Szóval akkor a szállást te foglalod Szilvásváradon? Mi még előszezonban megyünk ugye? Az a 1200 Ft/nap-os árat azt sátranként kell érteni? Vagy koponyánként?
Tarka! És attól, hogy asszonykád csak 50kg még elbírja a sátrat nem? Barátosném sincsen 56kg fölött. Még is egy szó nélkül végigcipelte. A motorzás elsősorban nem mindig a kényelemről szól.
Jó éjt mindenkinek!
Tenx for all! 30 köbméternyi fát ternmeltem le a domboldalból. Asszem beszarok a bordáimat edzésbe hoztam! Kb még egy óra és vergődök neki a film készítéshez.....
jövök egy szódával.
Peti! Szóval akkor mégis mész Villányba?!?!?!?!?!?!
Én már kihúztam a naptáramból.
Szóval akkor a szállást te foglalod Szilvásváradon? Mi még előszezonban megyünk ugye? Az a 1200 Ft/nap-os árat azt sátranként kell érteni? Vagy koponyánként?
Tarka! És attól, hogy asszonykád csak 50kg még elbírja a sátrat nem? Barátosném sincsen 56kg fölött. Még is egy szó nélkül végigcipelte. A motorzás elsősorban nem mindig a kényelemről szól.
Jó éjt mindenkinek!
jó volt hallani a hangodat!
Dino!Nyomj egy pausát a digitalizálás alatt a Tarkára!
Meglásd úgymarad!De ne hagyd úgy sokáig!
Nem ám megerölteted!
VIgyázz magadra vazz mert ha bajod lesz megverlek!
Gratula!
http://motorzone.extra.hu