Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előtte pedig a jól bevált kromofágos stanyecli
Nekem még nem volt szerencsém hozzá, hogy lássam, lehet valaki az enyémmel futkozik, mikor nem vagyok itthon, és mindig hazahozza mire hazaérek. Vagy a fiam nyúlja le?
és aztán gyöhet a jól bevált hajlakk!
Vigyél magaddal egy vödör fehér diszperzitet is, vagy pár doboz neoluxot
Jut eszembe...ma kaptam a hírt Tornyitól, és még 1 motoros kollégától, hogy csodás városunkban honol, még1 ugyanilyen szinű Sv még jó, hogy azé vettem a kolbászzsírmetált, mert ebbü csak párat adtak ki, de annak pont itt kell lennie.Vagy valaki meglátta a enyimét, oszt úgy megtetszett nekijje, ho mindjárt átfényeztette ilyenre Na mind1 ez légyen a legnagyobb bajom, remélem megismerem majd az urat személyesen.
Helló mindenki!

Tarkám! Láttam a videjód elejit, az király vót, majd megnézem a többit is, csak összecsúszok, rámjött a tavaszi, vagy tavaji fáradtság
És ha fakardozott a fűszálak ellen? Az is valami!Nem cabad lenéznyi!
Tudod mennyi fűcáll van!Ez ám a kihívás!
MILYEN LEÍRÁS TEE.

a veszp-zirc etapot nem láttam balekóperálva a ródmúviba,csinyász abból valamit é? az tök jó volt pedig.
Bázz a legóhoz legalább volt leírás, és kicsit könnyebben használható volt. Bár soha nem tudtam kirakni semmit, de még nem adtam fel!
De és csak legóztam!Meg motoroztam!
nem volt lego-d kiskorodban?
Vannak bezony de nem kívánnak sehol megfelelő helyre passzentosodni....
biztos ehhez is vannak kis fülek,amiket nem kaptál meg hozzá.
Okés mester! Olajcsere kész, az idomzatot meg nem tudom felvarázsolni, mert elég érdekes felfogatást eszeltek ki rá, ami az enyémre még véletlenül sem passzol....
Tittelett!
Én vóttam cakk álcáztam a busát!
meg az eddás rész elején felírhatnád: az utakon életüket vesztett társak emlékére szervezett megmozdulás,vagy valami ilyesmit....
a legvége elég,ahol berrrrrrrRRrRRRRRrrrRRRReg!
de csak akkor,ha nem nagy meló,meert így is jó!
Olaj leengedve asszem felbazseválom az idomot is, mellékelem majd a képeket!
A net nem kell hozzá, de végre megy a le és feltöltésem 300/300 Kbit/s. Így vidámabb a munka. Tegnap Tasis style ba tóltam a motorozást, csak h egy kicsit lehüljön a ropogósra sült bőröm.
Gondoltam h valahol lehetne zene nélkül is, de ha szeretnéd tolok oda is zenét. Most hívtam a RHCP és már elkezdték a Snow c számuk átalakítását, 12 percesre....
net kell a cseréhez? jó,hogy beköttettem.
nyomsz zenét a vége alá is,ahol sóistereg a hangszúró?
király amúgy.
meg a hééé-jo redh.c.pepper lehetne hoszabb is .
A mai napon üzemel a netem, úgyhogy nekiállok olajat cserélni Pirosszkában, tegnap ideért az olaj meg a szűrő is.
Majd kisimul, ha odahúzom neki......
neked is hejj ráncoskutyás!