Nekem még nem volt szerencsém hozzá, hogy lássam, lehet valaki az enyémmel futkozik, mikor nem vagyok itthon, és mindig hazahozza mire hazaérek. Vagy a fiam nyúlja le?
Jut eszembe...ma kaptam a hírt Tornyitól, és még 1 motoros kollégától, hogy csodás városunkban honol, még1 ugyanilyen szinű Sv még jó, hogy azé vettem a kolbászzsírmetált, mert ebbü csak párat adtak ki, de annak pont itt kell lennie.Vagy valaki meglátta a enyimét, oszt úgy megtetszett nekijje, ho mindjárt átfényeztette ilyenre Na mind1 ez légyen a legnagyobb bajom, remélem megismerem majd az urat személyesen.
Okés mester! Olajcsere kész, az idomzatot meg nem tudom felvarázsolni, mert elég érdekes felfogatást eszeltek ki rá, ami az enyémre még véletlenül sem passzol....
A net nem kell hozzá, de végre megy a le és feltöltésem 300/300 Kbit/s. Így vidámabb a munka. Tegnap Tasis style ba tóltam a motorozást, csak h egy kicsit lehüljön a ropogósra sült bőröm.
Gondoltam h valahol lehetne zene nélkül is, de ha szeretnéd tolok oda is zenét. Most hívtam a RHCP és már elkezdték a Snow c számuk átalakítását, 12 percesre....
Tarkám! Láttam a videjód elejit, az király vót, majd megnézem a többit is, csak összecsúszok, rámjött a tavaszi, vagy tavaji fáradtság
Tudod mennyi fűcáll van!Ez ám a kihívás!
a veszp-zirc etapot nem láttam balekóperálva a ródmúviba,csinyász abból valamit é? az tök jó volt pedig.
Én vóttam cakk álcáztam a busát!
de csak akkor,ha nem nagy meló,meert így is jó!
király amúgy.
meg a hééé-jo redh.c.pepper lehetne hoszabb is .