nem hegesztettem,most is úgy van,a segédvázat kell levenni,azt levettem,mert bele volt szakadva az alsó csavarja. meglazítottam a kábelköteget,kiszedtem a 4 segédvázcsavart,és elfordítotam,hogy hozzáférjek.a csillapító meg simán kiszedhető.
A bordáim fájnak rendesen, enyhe megfázással faszaán tudok tüsszögni, és a szememtől meg egész napos nem gyenge fejfájásom van. Egyébként a székletem kielégítő!
Már leapatt. Enyhe mokka van még a szemem alatt. Ami csúnya az a bal szemem fehérje, amin csak a vérömleny látszik, és nem úgy néz ki mintha fel kívánna szívódni....
Sisak? Hát az nem. Egy olyan csontom sem tört el amit be lehetett volna gipszelni, legromantikusabb az arc csonttöérsem. Erre magam is büszke vagyok! Jelenlegi külsőmmel harcolnak különböző horrorfilm rendezők értem, smink nélkül sem tudok szépen nézni!
Kiválló! Én a 2 pont alatt szerepelek mint ahogy azt nevem is mutatja! Tarka megkaptam a képeket, és a maileket is, csináltam a képekből egy 90 megás próba képsorozatot, most kezdem feltölteni a honlapomra sassancsd majd meg h jó lészen e ilyesmi forma!
Hali!
Mint Petivel meg is beszéltem már, nekem is jó ez az időpont, ami véglegesítve van. Mondjuk bármelyik 7vége jó lenne.
Tehát folytatom a listát:
1., Pfvari
2., Dinó
3., Bali+ (Sala?+ Krisz?+ Csiki?)
Mellesleg én megyek Borzsongásra is, szóval aki ott lesz, az majd keressen!
Písz!
nekem csak elrepedve volt a bordám,de 1,5 hónapig nehezen jött be a levegő
fáj is?
nem megy még rá a fejedre a sisak?
Ancsika kórházban van Mazsival, focizott és elesett,jól beverte a fejét,de megmarad,kemény a kiscsávó,nem olyan mint az apja.
Jobbulást innen is.
1., Pfvari
2., Dinó
4., imrufo
Mint Petivel meg is beszéltem már, nekem is jó ez az időpont, ami véglegesítve van. Mondjuk bármelyik 7vége jó lenne.
Tehát folytatom a listát:
1., Pfvari
2., Dinó
Mellesleg én megyek Borzsongásra is, szóval aki ott lesz, az majd keressen!
Písz!
Szóval akkor Május 25-26-27? És ez mennyire biztos ? Mint a Borzsongás ?!
Sátor szükségeltetik? / nap mennyi ?
Csak legyen jó idő.
Kik jönnek? Mutter! Remélem azért meg tudjátok oldani, hogy ott legyetek.
1., Pfvari
2., Dinó