Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor most nincs motoros futárkodás?
új unikornis? Felszereltél előre elenorra egy karnist vagy mivan?
Halolajotok is van?????
Köszönöm kérdésed!

Megvagyok az Auchan csapatának Halosztályát erősítem és remélhetőleg nyáron majd sokat mocizom az új Unikornisommal!

Addig is mindenkinek előre is Boldog Új Évet!

A Tasla
Te is előkerültél? Merre voltál ? Mi van veled?
Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket!

TL-esek természetesen előnyben!

Tasla a haldorádóból!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Békés boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!! A változatosság kedvéért asszem leiszom ma magamat!!!!
Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok Nektek BARÁTAIM!!!!
Millióóóóóóóóó Pusssz!
Hali gali!!
Jah ismerős! Mintha tényleg raktam volna fel olyat az oldalra!

MINDEN MOTOROSNAK ÉS TERMÉSZETESEN TL-ESNEK KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BALESETMENTES MOTOROTÁST, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!!
Köszi, de a kluboldalunkról R-hez és S-hez is letölthető a gyári szerelési útmutató
Sziasztok!
Rendelhető cd-n TL 1000S-hez fullos szerelési leírás. Ha valakit érdekel írjon egy mailt.
Látom Petikém a karácsonyra való tekintettel ,Te is előszeretettel lapozgatod már a szakácskönyveket! Ennek nagyon örülök!!!!!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Honnan tudtad?
Én írtam a receptjét! Csak a tarkabab kimaradt belőle:kb 2 maréknyi őrölve!!!!
Ittvan Tarka kedvenc reggelie:
link
Sebaj Mutter mi szorítunk neked a továbbiakban is!!!!!!!
Annyira biztos voltam a dolgomban...talán ez volt a baj ,de nem kesergek,még bármi lehet,és tulajdonképpen ott dolgozok ,csak nem kell bemennem nap,mint nap.
Hát ez szomorú, de még simán letaposhat az új ember, ha nem fexik neki az új munka.. hátha... Aztán nehogy tavasszal a Borzsongáson munkába gyere buli helyett, a Yamah sátorhoz
Azért győzött felettem a másik srác,mert volt neki autókersekedő múltja.. ,de az üzletvezető aszonta,hogy bennem több fantáziát látott,és szervezkedésben a csávó a közelembe sem ér,de a tapasztalat az tapasztalat...
nem dobtab be az "eladok egy R1-est" dumádat???
semmi baj!
eddig is megvoltál.
kitudja,olyan ügyes reklámmanager leszel,hogy talán jobb pozíciót is betölthetsz yamiéknál!
Nincs ,vagyis felajánlották,hogy legyek a "reklám manager",magyarul,ha mennek Yamaha napokra,meg ilyesmi,akkor elvisznek és szervezkedhetek kedvemre.Nagyon sovány,de elfogadtam.....talán főmond az új csávó,vagy....