Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éjjel teleragasztgatjátok a parkolóban álló autókat?
sok kocsin láthatod!
Voltam is vele veszprémben. Láttam egy kocsin a matricátokat....
őszinte részvétem!
megvan a gsr.
Sárváron kezdődött a vétel, de a zegi bótban volt a vas.....
Bele lettünk ültetve a hintába....kicsit mellébeszéltek! A foglaló után derült ki az igazság.
A vételtől való elállásnál tartottam, de kezdtünk alkudozni...... így többet kellett befizetnem (ennek anya nem örült), de talán megérte az a sokminden, amit kialkudtunk még az átverés miatt.
Ezek szerint nem leskelődsz a GSR 600 vagy a Klán topicban!
Hát azt a gyönyörű nemesfémet, ami az adatlapomon van!
Kár, hogy lecsúsztál.....talizhattunk volna!
Nemsokára viszem le 1000-es szervizre, akkor majd valahogy értekezünk!
Váóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megva n a GSR!!!!!!!!!!! Fogadd őszinte gratulációmat gyönyörűűűűűűűűűű vasadhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez aztán a teljesítmény! Nincs többé álmodozás csak száguldás! (Kykee most ne figyelj ) gyönyörű a szine!!!!!!!!!!!!!!
Nem mondod ,hogy itt vetted???
Szia Gino!

Milyen vasakat? Milyen átvételen? Ha én ezt tudom....
?=!
Szia Ancsa! Múlt hét pénteken hoztuk el a vasakat zegről.....nem voltatok ott az átvételen?
Csinos lett!
undertail meg házi dizájncenter kameratartó
Hali!!!!

MEGTISZTELSZ!!!
Szsz....

Vérig vagyok sértve!!! ű

Izzig-vérig...

Mindenkinek kellemest!

Tornyi-nak:-Indul a plekszi hadművelet!

Mindenkinek kellemest!

A Tasla
Tasla leamortizáltad a sportmotor fórumát ezen hozzászólásoddal!!!!
Megköszönném ha besértődnél!!!!!!! Eddig értetted a viccet!!!!
Szasz...tok!

Mindenkinek kellemest!!!

Mindennek van előnye és hátránya Pityu!

A Rolls Royce is elromlik néha...de a TL-nem!!!!

Visszatérve a 97-98-as S típusnak voltak gondjai ha lehet akkor fiatalabb S-t keress!
Az R-nek nem nagyon van...talán a súlya...fogyózhatna mert már alig bírom a konditermet ...teljesen szétgyúrom magam mire itt a motorosszezon!!!!

Az előző gazdának Elenorral is csak egyszer volt Gix-ere /utána lett Gikszere 1000-es/ annyi hogy valami eldugította a tankot és nem kapott benyót,valamint kábelszétcsúszás...de ez megesett velem az alig egy éves Luciferrel is!

Úgyhogy erről ennyit!

Van vevő Elenorra,de még nem tudom komoly-e! +Hogy szeretnék-e megválni tőle...főleg annak tudatában hogy Ancsa/Anyu/ is nagy motorra tett szert...hmmmm.....hmmmm....MEGONDOLANDÓ!!!

Addig is mindenkinek szép időt!

A Tasla
Gyönyörüek lettek a képeid brádá! Nagyon jasszos a csaj meg a ló is! :D Ügyes vagy!
Nagyon drága a fenntartása, ezért én drágámnak is hívom, másrészt csak hibái vannak, erényei főként a színpalettán érvényesülnek.
Pityu nem megbántani szeretnélek de ezek a kérdéseid nem estek jól nekem!!!!!! Sebaj azért én még maradok a TL nél!!!
és nem konkrétan a hibák javítása miatt
mert ugyan azt megcsinálták 636 ccm ben
A ZX7 meg annyira bevált, hogy le is álltak a 750-es projektről a kawáék
akad külömben nem csinálták volna az SV t
Azt szeretném kérdezni hogy mennyire drága fentartani egy tl1000-rest,meg hogy vannak e hibái komolyabbak?
Fényezőnél van még az undertail,de majd teszek fel.Nagyon jól néz ki.
Elöl is ledes,hülyén nézne ki felemás pislogókkal.
Ámen