Szerintem a szebb TLR-ek ismerősi körben kerülnek értékesítésre,mindig figyelem a hahut, de sok a trágya. Ha szembejönne 1M környékén egy hibátlan R-es, még lehet én is zsákolám :D Erre már egyre kisebb az esély.
Ha jó állapotú TLR, akkor nem nyűgösebb szerintem, mint bármely 20-25 éves sportmotor, az S szerintem bajosabb. Talán itt a hajtókar csapággyal küzdöttünk többen, ha azért használva is van rendeltetésszerűen :)
Régebben volt egy időszak, amikor TL1000R-t nézegettem, keresgéltem. Utcára, ilyen youngtimer hobbizós motornak. Kettőt meg is néztem, de olyan elpusztult állapotúak voltak akkoriban, hogy a kedvem teljesen elment az egésztől. Szerintetek van bármi esély arra, hogy Magyarországon gyári, szép állapotú motort találjon az ember? Illetve... mennyire tartson az ember tőle, üzenbiztosság és hibák szempontjából?
Mentem persze. 5000-től el igazán. A Tl-hez kepest annyi hogy nem fogy úgy el fent plusz nem kell erőltetni hogy gazra jöjjön az eleje 😅. Azt mondanám leegyszerusitve hogy ez egy TL motorkarisztika csak ezen a fek futómű váz atom stabil és tűpontos és konnyebb sokkal irányítani és élvezetesebb vele menni. Dodornak annyiban van igaza mint az osszes hasonlo v2-vel kapcsolatban, hogy ha porgeted es ugy hasznalod akkor nagyon megy. A Gen1 sem megy jobban csak nyersebb. Egy szó mint száz ez 1 porgos v2 ami a hegyekben érzi magát a legjobban.
Milyen kuplung probléma? Csuszik? Mert max az szokott elojonni mint gyengébb konstrukció. Ha nem az akkor lehet szet van a kosarad lamellad stb. Az meg hat a nem rendeltetés szerű használat
Mentél már komolyabban a Tounoval?
Igaz nem Tl-téma, de talán elfér. Mennyivel másabb? Dodor amikor tesztelte, nekem úgy jött le, hogy pörgetni kell, hogy menjen.
Az előző széria mennyival másabb? Valahol azt írták, hogy harapósabb. Köszi!
Sziasztok😁 Idéntől hajtok egy TL 1000s-t és úgy néz ki elő jött a kuplung probléma. Nyél gázon mintha szét akarna esni főként az első három fokozatban. Tudna valaki segíteni hogy orvosolható ez a probléma? Esetleg honnan tudom meg rendelni a javított verziót vagy hogy mit lehet kezdeni vele? Előre is köszönöm. 😁
Én is kérek egy fekete pólót, XXL méretben.
Ja és jövök a mocimmal én is.