Plusz 1 szavazat! A legjobb szerviz, amivel eddig dolgom volt. Ha közel laksz az jó, mert személyesen egyszerűbb náluk mindent elintézni, mint telefonon.
Sziasztok,
Ago-motor van tapasztalat valakinek TL 1000 blokk beállítás ügyben? Szinkron és benzin levegő keverék ilyesmi.. közel van hozzám ezért lenne jó.. köszi a választ👍
Nekem tetszik jöhet.
Ha majd meglátjátok mi van a motoron, vagyis mik vannak.........remélem tetszeni fog.
Addig is kitartást és széles utat mindenkinek
Elkészületk a póló minták, ezt küldöm vasárnap Borcsának, illetve a dekorosnak. Ha valaki lemaradt volna az most szóljon!
@Luká, gondoltam hogy rácsempészem tényleg hogy "olasz v60 fostalicska", de inkább csináltam simát is, így választhatsz hogy melyiket kéred 😜 (érdekesség, hogy a szarbarnának van hex színkódja: #7A5602, nyilván ezt használtam 😆)
Ago-motor van tapasztalat valakinek TL 1000 blokk beállítás ügyben? Szinkron és benzin levegő keverék ilyesmi.. közel van hozzám ezért lenne jó.. köszi a választ👍
Két XXL-est kérnék, egy feketét és egy szürkét.
Illetve egy női XL-es feketét is.
Nincs kanna......csak kis apróság 😁.
Nekem nagy durranás csak.
http://youtu.be/ruDYiMfnbPs?t=82
Ha majd meglátjátok mi van a motoron, vagyis mik vannak.........remélem tetszeni fog.
Addig is kitartást és széles utat mindenkinek
Nekem egy fekete XL jöhet majd!
@Luká, gondoltam hogy rácsempészem tényleg hogy "olasz v60 fostalicska", de inkább csináltam simát is, így választhatsz hogy melyiket kéred 😜 (érdekesség, hogy a szarbarnának van hex színkódja: #7A5602, nyilván ezt használtam 😆)
M-es pólót szeretnék kérni, kéket vagy szürkét. 🙂