Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megoldás a gyakori olajcserére.
Halihó!

Kit láttam ma Kiskunlacházán? Piros TLS, utassal, olyan 18 körül. Hirtelen ránézésre elég szépnek tűnt.
oké, köszi.
1,5 ha alu de nekem csak azert az mert nem volt rozsdamentes lemezem otthon.rozsdamentesbol sztem eleg az 1-es a 0,5 mar lehet vekony tartasra...
1,5 vagy 2 ha rozsdamentes akkor eleg a vekonyabb vagy 1mm
Nekem még eléggé darabos a bal oldalidom :D
Jah, az is egy fontos kellék.
Ne is mondd, egy talicska pénzt fogok otthagyni az idomok szépítésére...
Elvileg írtam privit.
A kipufogó felfogato lemez ami körbemegy a dobon az milyen vastag lemezből van nálad?
MAr a suzukinal van mert a vazat atvizsgaljak mert kell rola papir igy majd ok megoldjak
Meg zsé :)
Nem tudsz gyorsan beleapplikálni egy hagyományos izzót?
Most volt idő rá...
Így egyben hirdették. Legolcsóbb volt, igaz haverhoz kértem ausztriába. Szerintem a sarokvédőt majd az enyémet teszem rá, bár még nem tudom. Ez elég durungnak tűnik elsőre.
Sarok vedo is? Azt meg te gyartattal nem?
Váz csere volt!
Es a gond leginkabb az h ilyenkor a fogore nezi at a gepet es meg ezzel sincs gond csak xenonom van :)))
De majd meglatjuk....
Mostanában annyian mondják, hogy kezdek elgondolkodni azon, hogy kicsit hosszúak nálam az átfutási idők
Már ideje volt...
Biztos jobb lesz sokkal.
Nekem pedig jött pár cucc ismét :)
Nyugi ott nem szoktak az enyém is ott volt kerek 2éve!Amúgy miért kell a KPM hez vinned?
Na skacók a gèp bajan!Remelem nem buzizik a kpm es hamar atmegy. Ha igy lesz akkor szamithattok ram hetvegen!
Kapott a gep kizben egy uj terkepet (dynojet) es hat meg kell mondjam nagyon jol megy a masina. Alig varom h felmenjen a rendszer es be legyen padozva...
Balcsi túra a tárgyalóban
Szerintem igen
Mind a két oldalt van egy kapcsoló, az egyik a ventilátor kapcsolója, a másik meg nappali menetfény kapcsoló lesz. Ha lesz energiám felszerelni az idomra 7végéig...
Urak!
Jó úgy, ha a tárgyalóba beírom a túrát, és akkor már csak ott menne a túra-téma?
Meg meginvitálom a többi V2-es topikot is...