Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért látszik az arcodon,hogy téged sem hagylak hidegen!
Már tudom miből vetted a motort! Zsuzska tudja, hogy ezzel keresed a kenyered?
Már megint az én fotóimat teregeted! Hányszor kérjelek még , hogy ne mutogass! , most kénytelen leszek én is fölszórni rólad egy-két képet!
Ezek akkor amatőrök!!
Minél többet tekeregnek rajta annál rozsdamentesebb.
Sajna ez nem a No1. számú bárban készült.
Esetleg rozsdamentes lehet???
A rúd ismerős!!!!!!
meg 1-2 ilyen:
Hát ez a minimum!
Bobival minden Ok csak futkozik mint a pók a falon
szívesen!
Tarka!
Kösz az emilt!
Pedig hívtalak! , és 9.53, az 9 körül van! , na majd ma bepótoljuk!
ezt az üvegtigrist akartam!
Na mivan?? Sokkot kaptál a zuhanyzás után??
9-körül az nem 9,53 igaz???
Csak 8 perccel késtél le,3/4 10-kor teló kikapcs!Alcsi.
Szegények na, majd ha lejöttök elkényeztetlek benneteket!
Ancsa drága!!!! Tudod esténként itthon dolgozunk!!!! Az az autó 1 Fiat Ducato!!! Azt pedig a Suzuki Nivó-nak javítottuk (tudod Ők árulják és szervizelik a suzuki mocikat)!!!!!
Tarka Föszerelöm csak nagyon elfáradt!!!!!
Bocsánat, nem dekkoltál, hanem pózoltál a fényképezőgépnek... , bár a modell szakma is elég fárasztó lehet!
Tarka!
Ebben a pillanatban hívtalak! Ki voltál kapicsálva! Te már ilyenkor alszol? Csak nem elfáradtál abban, hogy Kovik háza elött dekkoltál 1 csúnya nagy autóban?
Kovik!
Most én valamit nem értek! Nem arról volt szó, hogy Ti melóztok az olasz autókon és Bobó a "Ti autótokon". Mi ez a Suzuki felirat?? Vagy épp ezt a verdát javitottátok? ....a házadat is megismertem,ezek után el tudom képzelni, mekkora melóban voltatok.. A főnök mondta, hogy ez a házifeladat?
Szóval Ancsa mi dolgozunk még este is Tarka barátommal mina állat! Te viszont a hasadat sütteted? Hol van itt az igazság???
6 nál iszunk!!!!
Fasza!!!
Emelem a tétet 5 sörre!!!
Tarka!!! Felejtsd el !! A gumik az enyémek ! adok érte 4 sört!
Megjöttek a matricák. Nagyon korrektek voltak, mert a késés miatt küldtek még ajándékba kettőt.
JAh! Pár kép erről a lábtartós micsodáról!. Így fest
Ha kell Kanizsai Kinizsis üveget is szerzek.