Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felni kizárólag üres szalon sörös üvegekért!!!!
Ezeket a gumikat nem hozhatod hozzám!!!
Ha felnivel hozod akkor adok érte 3 sört!
Bali aki Gergő egy gyári kép:
Szerbusztok!!

Ancsa!!!!
Benned nincs semmi baráti eGYüttérzés!!!
Balatonra? Amikor más dolgozik????
Menjünk csak le hozzátok,lesz ne mulass!!!

Remélem ilyen ott a stand!

Én meg itt fürdök a melóban meg az izzadtságban!!!
Igen, Keszthelyre fürcizni!! , nem leszünk sokáig csak egy napig
Tényleg odamész??? Te kis naplopó!!
Látom Tarka átpártolt egy másik topicba .....ezért el is megyek itthonról bánatomban a Balatonra.
, szerintem ez túl kényeske!
vagy egy ilyen kis szuka:
Isten ments!!
elég ebből a kismajomból egy is.
bár lehet,hogy tényleg csak ürítenie kéne!!
Lehet, hogy csak 1 csini vizslalány hiányzik az életéből, aki ellik neki sok sok kicsi vizslabébit!
Há remélem!
Ne aggodj drága barátom! Zsömike csak fáradt (reméllem)
Pár nap és ujbol a régi lessz!
Nem filmet akarok veled előhívatni,csak ki akarok b@szni a szomszéddal!!!
Jó bonyolitsuk azon! De mi a tel.számod???
Ti vagytok az orosz maffia utódja?
A sötét ügyeinket inkább telefonon bonyolítsuk...ott minden további nélkül felvilágosítalak!
Azt azért nem akarom,kisgyereke van,hátha megeszi oszt kipurcan én meg mehetek a bastilleba!!
Jó kis permet a gyümölcsfákra
Enni eszik,én is depresszióra gondoltam,mert a doki szerint nincs kézzelfogható baja!
Őt is megmérgezték sárgaméreggel,de még időben voltunk és sikerült megmenteni.A másik kettőt sajna nem!
A bátyád hogy baszott ki a szomszéddal???
Mindenkinek baj van a háziállatával?
Na, itt volt a fater.Sokkal okosabbak nem lettünk,azt mondta, ha kiröhögöm ha nem az állatoknál is van olyan hogy depresszió.Amig eszik addig nagy gáz nincs, a kedve meg magától fog visszajönni.Erre mondja, hogy az ő egyik kutyija ma éjjel vért hányt...két hete megmérgezték, úgy nézett ki jobban van erre...remélem rendbe jön.
Tarka!
Mi van Zsömivel? Még nem beszéltem az öregemmel, de nem felejtem el, oszt szólok.
A bátyám németjuhászaival is a szomszéd végzett.... a bátyám + a szomszéddal (azaz a kertjével) , jól meg lett szivatva a vad parasztja! Ráadásul soha nem léptek meg és az ugatáson kívül semmit nem árthattak a köcsögnek.
Szép álom!!!
MOSTMÁR ÉBREDJ ÉS GYERE DOLGOZNI!!!!!!!!!!!!!!!!