Köszi Tarka az érdeklődésed, a kezem nem fáj, mert még fájdalomcsillapító hatása alatt áll.
A házunkra meg irigy vagy? Vannak "jó" ismerőseim a közeli romániából, ha köll, neked is hoznak szőnyeget a tetődre.
Most rohanok az ügyvédhez...mindenki mondjon el 1 imát értünk, köszi!
látom jó NETETEK!
mondtam,hogy ne a hátsó bejáratot fényképezd!
amúgy télleg jó,hogy ittvótatok.bocs,hogy először rátok uszítottam a kutyákat,azt hittem valami dunyhaárus cigányok állnak a kapuban.ugye nem fájt nagyon mikor visszavarták a kezed?
Hali mindenkinek!
Ma, Rock és familiája úgy határozott, hogy ellátogat messzi Veszprémbe, hogy villámlátogatást tegyen meglepetés formájában Tarkáéknál! Meglepetés volt is (csengő nem),még a barackmag is kiesett Tarka szájából, amikor meglátott minket a kertajtóban. Nagyon jó kis napot töltöttünk együtt, meglátogattuk Kovik barátunkat is, aki épp a padláson melózott építés allatt álló házában.Nagyon vendégszerető emberek laknak arrafelé, úgyhogy többször fogunk ezentúl arra járni. Ime 1 kép, amit Tarkáék házáról készítettünk, csakhogy Ti is lássátok, milyen fullextrás...
Tarka, most Ti vagytok a sorosok....legközelebb Ti jöttök!!!
Szevasztok!!!
Peti vazze most láttam a képeket "szörnyű" .
Neked nem mondták hogy a TL nem hús daráló , vicc volt remélem minnél hamarabb ki heveritek
ezt a csúnya balesetet .Jobbulást mindkettőtőknek!!!!
Szerencsétek,hogy sok a melóm!!!!
Futok...csá....
A házunkra meg irigy vagy? Vannak "jó" ismerőseim a közeli romániából, ha köll, neked is hoznak szőnyeget a tetődre.
Most rohanok az ügyvédhez...mindenki mondjon el 1 imát értünk, köszi!
Na megteszem helyetted.
Jó a szőnyegtető,biztos valami osztrák szabadalom!
mondtam,hogy ne a hátsó bejáratot fényképezd!
amúgy télleg jó,hogy ittvótatok.bocs,hogy először rátok uszítottam a kutyákat,azt hittem valami dunyhaárus cigányok állnak a kapuban.ugye nem fájt nagyon mikor visszavarták a kezed?
Ancsa,szerintem még ahogy áll a ház lehet még mit dolgozni rajta nem?
Jöhetnétek segíteni!
De igyekszem!
Ma, Rock és familiája úgy határozott, hogy ellátogat messzi Veszprémbe, hogy villámlátogatást tegyen meglepetés formájában Tarkáéknál! Meglepetés volt is (csengő nem),még a barackmag is kiesett Tarka szájából, amikor meglátott minket a kertajtóban. Nagyon jó kis napot töltöttünk együtt, meglátogattuk Kovik barátunkat is, aki épp a padláson melózott építés allatt álló házában.Nagyon vendégszerető emberek laknak arrafelé, úgyhogy többször fogunk ezentúl arra járni. Ime 1 kép, amit Tarkáék házáról készítettünk, csakhogy Ti is lássátok, milyen fullextrás...
Tarka, most Ti vagytok a sorosok....legközelebb Ti jöttök!!!
Peti vazze most láttam a képeket "szörnyű" .
Neked nem mondták hogy a TL nem hús daráló , vicc volt remélem minnél hamarabb ki heveritek
ezt a csúnya balesetet .Jobbulást mindkettőtőknek!!!!
ROCK :)........