Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épületes a társalgásunk nemde?
Sziasztok!

Valaki tudna nekem sgíteni abban hogy a hátsó könyököt hogy lehetne "lehővédőzni"? Sikerült kicsit alakítani a paripán, és így már nem csak a csillapítót melegíti nagyon, hanem az ülést is.
Te kis huncut!
Máminthogy csaj!!!
Lukas?????
Mivan kis lukas!
Hali gali mindenki!
oda is írok mester,ezek után valószínűleg többet.
amúgy nem csak a fórum fontos,hanem az egész!
okok tarka de akko minek kellett oda is fórum??
Szerintem nagyon 1/2-re értettétek tasi hozzászólását (tornyi-csíkoska)
Ezek a jelek- -azt jelentik,hogy poénkodik az illető,jelen esetben tasi.Aki ugyebár pesti,de mégis bükön szervezte az 1. talit.Gondolom neki abszolút nem probléma,hogy zegre kell lemociznia-hisz szeret motorozni.Csak Tornyinak rossz,mert ő 1 métert sem fog menni a talira ---gondolom én.
Amúgy meg ha az ujjaink bírják miért ne írhatnánk 2 helyre.Ez volt az első otthonunk.
én sem .bizti nem forumról való-sajnálom
Motorikusan patent csak 3 helyen jön az olaj:orrán,száján,kipufogón!!!
sziasztok!!!
Tornyinak igaza van elég sokat szenvedhetett az oldallal!!!

és Tasi nem értem, h miért baj h Tornyinál lesz a találka!!!jövőre majd nálad lesz!!!
azt tom mert te nem velencei vagy és neked kék föhér a tl.
csak azthittem hogy vki tud vmit hog ymi van a sráccal, mert elég sulyos volt a sérülése, vagy 30 percig ott a földön csináltak vele vmit a mentösök, mire betették a mentőbe.
Én nem.
hali!!

tasi miért baj ha itt lesz a ii zl tali!!!!!!
bocs hogy rendezek talit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem tudja véletlenül ki volt az a velencei srác egy piros tl1000R el aki tegnap éjszaka szenvedett balesetet velencén?

Ezért szenvedtem a forummal!
Ide ír mindenki!
Veszel helyette egy TL-t? Láttam azt is most hétvégén meg hallottam is. Nem lenne rossz azse.
Komolyabb gondjai nincsenek, motorikusan nagyon patent(legalábbis az enyém). Túrázni nagyon alkalmas,hosszútávon is kényelmes! Jó választás... Jövőre el adom neked!
Ne haragudj, elfelejtettem, hogy megkértél ne nyomjam fel...mit kapok most ezért..
De nem kell szégyelned a tested, hiszen szép...
Baja még nem volt? Mennyire kényelmes? A teljesítmény annyira nem érdekel mert egy 125-ös után sztem bőven sok. Mondjuk még van időm, max jövő ősszel lesz nagyobb motorom.
megígérted,hogy ezeket a képeket soha nem mutatod meg senkinek.
Na majd én is rakok fel rólad (egyszer,most nem érek rá)
Pusssszi
Jó az új frizurád Tarka, és a szerelésed meg...ööö, egyenesen lenyűgöző