Valaki tudna nekem sgíteni abban hogy a hátsó könyököt hogy lehetne "lehővédőzni"? Sikerült kicsit alakítani a paripán, és így már nem csak a csillapítót melegíti nagyon, hanem az ülést is.
Szerintem nagyon 1/2-re értettétek tasi hozzászólását (tornyi-csíkoska)
Ezek a jelek- -azt jelentik,hogy poénkodik az illető,jelen esetben tasi.Aki ugyebár pesti,de mégis bükön szervezte az 1. talit.Gondolom neki abszolút nem probléma,hogy zegre kell lemociznia-hisz szeret motorozni.Csak Tornyinak rossz,mert ő 1 métert sem fog menni a talira ---gondolom én.
Amúgy meg ha az ujjaink bírják miért ne írhatnánk 2 helyre.Ez volt az első otthonunk.
azt tom mert te nem velencei vagy és neked kék föhér a tl.
csak azthittem hogy vki tud vmit hog ymi van a sráccal, mert elég sulyos volt a sérülése, vagy 30 percig ott a földön csináltak vele vmit a mentösök, mire betették a mentőbe.
Komolyabb gondjai nincsenek, motorikusan nagyon patent(legalábbis az enyém). Túrázni nagyon alkalmas,hosszútávon is kényelmes! Jó választás... Jövőre el adom neked!
Baja még nem volt? Mennyire kényelmes? A teljesítmény annyira nem érdekel mert egy 125-ös után sztem bőven sok. Mondjuk még van időm, max jövő ősszel lesz nagyobb motorom.
Valaki tudna nekem sgíteni abban hogy a hátsó könyököt hogy lehetne "lehővédőzni"? Sikerült kicsit alakítani a paripán, és így már nem csak a csillapítót melegíti nagyon, hanem az ülést is.
amúgy nem csak a fórum fontos,hanem az egész!
Ezek a jelek- -azt jelentik,hogy poénkodik az illető,jelen esetben tasi.Aki ugyebár pesti,de mégis bükön szervezte az 1. talit.Gondolom neki abszolút nem probléma,hogy zegre kell lemociznia-hisz szeret motorozni.Csak Tornyinak rossz,mert ő 1 métert sem fog menni a talira ---gondolom én.
Amúgy meg ha az ujjaink bírják miért ne írhatnánk 2 helyre.Ez volt az első otthonunk.
Tornyinak igaza van elég sokat szenvedhetett az oldallal!!!
és Tasi nem értem, h miért baj h Tornyinál lesz a találka!!!jövőre majd nálad lesz!!!
csak azthittem hogy vki tud vmit hog ymi van a sráccal, mert elég sulyos volt a sérülése, vagy 30 percig ott a földön csináltak vele vmit a mentösök, mire betették a mentőbe.
tasi miért baj ha itt lesz a ii zl tali!!!!!!
bocs hogy rendezek talit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezért szenvedtem a forummal!
Ide ír mindenki!
De nem kell szégyelned a tested, hiszen szép...
Na majd én is rakok fel rólad (egyszer,most nem érek rá)
Pusssszi