Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maszek társkeresőt nyitottál ott helyben?
Hát ilyen felhozatalból nem sok jutalékra számíthatsz.
Ezek életveszélyesk!!!!!!!!!!!!!
Ez tényleg nagyon király!!!
Ancsa, olyan jók ezek a képek.
Bocs fiúk, hogy iderakom, de sírok már a röhögéstől, gondoltam lássátok ti is.
Most volt az érettségi találkozónk...
Hol is pontosan?
Nálunk pont most történt a 8-on egy iszonyatos baleset,megrendítő volt,de legalább a sörözési alap megvan:
Mostan mingyá meg is tunnék inni egy sört örömömben
Híjjál is fö!!!!!
mintha a holdon ugrálnál szkafander nélkül???
este fölhíllak.érdekel a dolog.
Ha emiatt kell kelni 4kor azért az nem is annyira rossz nem?
Így érzem magam!
Ancsa! Gyere msn-re, és mesélj!
De csak ha vannak rajt slágergyanus nóták...

Qrva jó híreket kaptam!!!!!!!!!
Hát azt hiszem tegnap sikeres beiddogáltam.. De már alakul a helyzet....
Peti Bécus elvitte a plexit, ha megtalálom a telefonomat, akkor elküldöm a számát, most szabin van de 7végén sztem át is tudod venni tőle.

No regenerálódok, mert reggel 4 kor megyünk ALsóőrsre egy fekete TL t kiprószálni, és ha minden igaz, akkor lehet h gazadgodik a táborunk +1 fővel.
Ancsa:ha minden jól megy akkor este viszem hozzátok ezt a lemezt is
Köszi Ancsa! Nem tom melyik nap tudunk felmenni, tudod az a fránya meló. de lehet, hogy péntek este felugrunk, nem bizti. De elötte ugyis szólunk.
Tarka!

Amint letettük este a telefont,abban a pillanatban hívott. Semmi konkrét, ma már elvileg tényleg lesz valami komoly hír. Remélem...
Persze Niki, meg van beszélve! Szakadjatok már fel valamikor! Este meccset nézek, hozzatok pár sört, aztán majd jókat derülünk a sok ....focistán.
Sziasztok!!

Ancsa azt szeretném kérdezni, hogy jövő hét végén ha nem kell nektek a tanktáskátok, akkor elkérhetjük? Mert legurulnánk a balcsira pár napra, aztán annyi cuccunk lesz, hogy a hátitatyóba nem férünk el.
mik a fejlemények,jó hírek.

Jó étvágyat!