Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én személy szerint kifejezetten nem csak TL-es, hanem inkább V2-es találkozónak/túrának szeretném szervezni.
Természetesen csatlakozhatsz.
Hogyne, kötelező!!!
Szia(sztok)!
Ez a túra mennyire TL-es? Esetleg lehet csatlakozni?
Alakul szépen. Akkor következő hétvégén gurulás?
Miaz a kapcsoló?

Más: Elszántam magam, hogy át lezs építve a kuplungom hidraulikusra, van valakinek cucca hozzá? Mi kell amúgy?
Elvileg két évente illik cserélni a fékfolyadékot, de szétszedni kipucolni sem árt néha. Volt, hogy én is taknyos dszuvát találtam a féknyergekben mikor először atomjaira szedtem kitakarítani. Persze láttam neten videót is, hogyan cseréljünk fékbetétet a motoron: 1. lépés visszanyomjuk a dugattyúkat(!)... "Nem nagy ügy, megvan negyed óra alatt" címszóval. Így kerül dzsuva a fékrendszerbe.
Nah, ma eddig jutottam:
Már csak két kapcsolót kell bekötnöm, meg az idomokat felrakni, és kész.
Az tegnap nekem is meg volt! Mar csak a jo ido kell :)
En mondtam h el leszel vele :)
Az összerakáson már tul vagyok. Most értem haza a probakörről széles vogyorral :D
Szelepeket benne hagyom egyelőre, csak akkor nyúlok hozzá, ha szereztem PC-t, meg be tudom állíttatni padon. De az nem idén lesz...
Csak a hőtükör felrakása volt két óra, az összeszerelés még csak most jön.
Neked még benne vannak a szelepek?
A légszűrőház visszatétele nekem is volt vagy 2 óra. Nem akart a helyér menni a köcsög, mire visszatettem tönkrement a bilincs, így bonthattam, vissza
Az enyémen már nem segítettek a népi praktikák.
Folyt a víz alul felül ahol nem kéne, eltömődve mindenhol ahol nem kéne, csoda hogy idáig bírta.
Na, ez még két óra volt:
Nekem mondjuk már mindegy, mert fúrta menetet a kormányvillába, hogy az a ronda vasdarab lekerüljön végre. Majd egyszer egy öhlins jol fog itt mutatni.
Nálam a fémragasztó, kábelkötegelő, és egy forró zuhany csodákat tett a hűtővel. A következő esés után cserélem csak
Csodálkoztál, hogy fos a féked :)
De messze vagyok még ettől az állapottól...
Kicseréltem a két hűtőt, nagyjából stimmelt minden, de meg kellett vele küzdeni. Mindössze öt óra alatt sikerült is...
Ebayen usd be hogy steering damper bracket. Az enyem busae kicsit bele er a jobb olfali fejidom konzolba de csak erinto jelleggel. ( a festeket kaparassza csak! Egy kis reszelessel mar nem erne bele de majd egyszer ha lesz hozza kedvem akkor megcsinalom h ne erjen bele csak mostnem volt itthon festek igy leszartam
De jó neked!:D
Csütörtökig majd csak kész lesz az enyém is vizsgáéra!
Mondjuk ma a vérem adtam érte,szerencsémre első fék munka henger jó csak úgy teli volt olaj sárral hogy pici furat amin a levegőt kéne vissza nyomni a tartály felé az kb nem is látszot:/
Király :) az a gátló a kormányra hogy lett felrakva?
Én is most megyek ki feltenni az idomokat, meg uton vannak a bal oldali cuccok amiket ledaráltam :D
Kesz! Osszeallt mehet kpm vizsgara.
Egy ket aprosag meg lesz de motorozni mar lehet vele !
Hétköznapi nyelven úgy mondják arra, hogy "javították azt ami jó", hogy elbaszták. :D
Vagy csak ugyan ugy a duci tankja kellene ra es akkor mar is jobb llenne aaz oszkep
amikor a szépérzék hiánya párosul a pénzzel
Az öhlinset, és 1-2 apróságot zsákolnék róla.
Farokidom gusztustalan úgy ahogy van, GSXR K1-2 vagy K3-4 jól állhatna neki, a dobok rövidek, és laposan állnak, első lámpa helyett egy nagy ledes körlámpa kéne plexi nélkül...
Ha már egyszer fighter...