Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát szerintem a fazernek nem áll jól az idomos, de a sv- hát igen az nagyon komoly..

Sportdob ám sokat jelent fogyasztás szempontjából? csak zért mert egy v2--höz (csak az én véleményem) illik egyet venni
SV-nek meg 17 így nem sok a külömbség.Idom számít sokat.pláne ha olyan idomtalan vagy mint én.

viszont a fazernek 19,4l a tankja Ám ennyit számít a s verzió akár 1 literrel is kevesebb ha plexis..
A sornégynél kissebb küblit kell a tökéletes égéshez kalkulált mennyiséggel feltölteni.Sokkal precízebben lehet az inyektor program ezen részét megalkotni mint két nagyobb vödörnél.
Sztem az én tempómban kb ugyanannyit enne. De ezt tényleg egy pilótával kéne kipróbálni ugyanazon az úton.
Haver karbis 2001-es Fazere 4,3-5liter amit persze én sem hittem el. De a szememnek hinnem kellett a kúton nekem is, én nem tratottuk be a KRESZ könyv szabályait Vele együtt mentem az SV-vel, telenyomtam énis és 6,4 liter volt
Persze nem oszt-szoroz 1-2 literes fogyasztáskülönbség, nem hinném, h ez a döntő abban, h ki milyen motort vesz. Sajnos a motor az már luxus a mai világba, de ha mégis megteheted, h van akkor nem ez fog dönteni, h melyik típust válaszd
Kevesebbet......sokkal.....tapasztalat, persze minden géppel meg lehet szinte bármennyit etetni, de egy túrán a sor4-ek kevesebbet fognak enni hacsak nem egyfolytában kerekezik.
De, mikor a Laci ugyanazzal a tempóval jön mint mi közel 1 literrel kevesebbet tankol 100-on mint mi. Pl. nekem a Béka is 6 alatt eszik 150-ig, kisebb tempónál 5 alá is esett már.
Én is úgy gondolnám hogy a sornégyesek többet esznek.
Finom gázkezelés, 110-120-as tempó.
Bár kéthavonta leírom, nekem a legelső injektoros 650S SV átlag 5-öt eszik (túra, város). Autópályán megy föl néha 6l-ig, de felette már nagyon ritkán. Utassal 5-5,5. Legjobb 3,8 volt, de ez extrém eset, 5 alá azért ritkán megy. Nem hinném hogy egy Fazer kevesebbet enne.
Íme egy motorkerékpár ami megérne ennyi pénzt szerintem. Évjárat-állapot rendkívül jó. Csak az a fránya márkajelzés ne lenne rajta....
Visszafelé mentél?
Nekem a !karbi!szinkron után 4,8 is volt.
Megnyugtatlak. az én karbis N-esem sose fogyasztott még 6 alatt Ahogy szeret menni a motor meg ahogy én akarok úgy 7l.
De jól írta az előttemszóló. Túráztam Fazerrel a karbis verzióssal ami 2003 előtti, hát az majdhogynem termeli a benzint az SV-hez képest és 6E felett úgy elindul, h az SV után azt hittem eddig egy Simsonon ültem
Amúgy szegényke folyamatosan túrasúlyt cipel.De már 2 napja legelek zöldet.És az egész február így fog telni.
Talán ez segíteni fog.
Hát légellenállásom nagyobb az átlagnál az fix.
Viszont S-es az áttételezése.Az okozhat ilyet vagy marhaság.
A Zoli légellenállása miatt! Ne általánosíts.......

Az enyém meg 5 felett eszik igen ritkán...
Az N-es amúgy valszleg többet zabál a légellenállás miatt.
Az biztos, hogy a 3 közül az Fazer eszik a legkevesebbet.....sokkal és túrázni jobb mindkettőnél. De drágább is.
Nekem valahogy sosem sikerült 5,2-6,2 alatt lennem vele mostanában inkább 6 de rövideket megyek városban.Biztos valamit rosszul csinálok.
Ja akkor ilyesmi adatokat az sv-vel is lehet csinálni csag ahogy előttem írták gázadástól függ?
Bár ha a fogyasztás a lényeg akkor az Ibrahim lenne a legjobb választás.