Hali!
Nekem 650s-em van és tavaly előtt ki próbáltam egy z-750-et 2007-es kb hatvankilométert mentem vele az sv-hez képest a szélvédelme nulla és sokkal jobban kell pörgetni, hogy mennyen a gép sv alacsonyabb fordulatról húz lehet elfogult vagyok de szerintem sv
Vegyél sv 1000-et inkább.A kawa után ég és föld a kettő bár a kawa sem rossz gép csak a v2-es nyomatékhegy után úgy érzed majd mintha a 4 hengerből csak 2 működne.
Köszi, ja azt tudom lehet hülyén írtam a V2-öt a Sv-re írtam sorry.
Ám igen az én szívem is inkább a Kawa mellé húzz. Olyan komolyabbnak tűnik főleg a hátúja, a hátsó lámpa, ami nekem elég fontos.
Viszont én eleve 188cm vagyok és a Yamaha olyan picikének tűnik.
Az Sv most viszont, hogy így írjátok hát annak sem semmi a hátsó lámpája Ám az így átlagba hogy fogyaszt, meg milyen megbízható?
Én ha újra motort vennék, nem lenne a világon SV és csak eközött a 2 motor közül kéne választanom akkor a Z750-et választanám. Az vagányabb mint a Yamaha. De ez csak az én véleményem.
Ja és nem mellékesen, A Kawasaki és a Yamaha is sor4 és nem V2.
De gondolom esetleg van olyan ismerősötök vagy ilyesmi aki azzal tolja, azt kipróbáltátok vagy ilyesmi.. Vagy esetleg valakinek volt is. Igy külső szemel Kb olyan hogy megkérdezem Ferrari vgy Lamborghini
Szerintem azért kéne inkább azokba a fórumokba feltenni ezt a kérdést mert nekünk nincs tapasztalatunk ezekkel a gépekkel.
Aztán ha valakinek mégis van akkor tévedtem.
Motorokat nézegetek, és ha minden jól megy május környékén meg is fogom tudni venni.
Ezt azért osztom meg veletek , mert furcsa kérdésem lenne.
Ha ezt egy Kawasaki fórumba kérdezném, vagy egy Yamaha mindenki elfogultan válaszolna.
Mivel ez egy Suzuki fórum, bár V2-esek gondolom van véleményetek a vetélytársakról.
Szóval a két motor a Kawasaki z750(2004-05), és a Yamaha fz6n(2004-05) között. És ha leírjátok melyiket választanátok a kettő közül, akkor azt légyszi indokoljátok. (ám tudom hogy egyértelműen Sv )
Nekem 650s-em van és tavaly előtt ki próbáltam egy z-750-et 2007-es kb hatvankilométert mentem vele az sv-hez képest a szélvédelme nulla és sokkal jobban kell pörgetni, hogy mennyen a gép sv alacsonyabb fordulatról húz lehet elfogult vagyok de szerintem sv
Én nem tudok semmilyen komolyabb hibáról.
Ám hogy hogy ilyen olcsók? többihez képest? (kezdtek meggyőzni az Sv-ről ) Mert én ezt is 2004-05 között venném. Nem jön elő semmilyen hiba?
(yamahások, és a kawasakisok összesen nem ilyen jó fejek mint ti a fórumon)
Ha nem lennék csóró ez megmozgatná a fantáziám.Már csak az ára miatt is.370e ért nem motort robit lehetne csak venni.
link
Ám igen az én szívem is inkább a Kawa mellé húzz. Olyan komolyabbnak tűnik főleg a hátúja, a hátsó lámpa, ami nekem elég fontos.
Viszont én eleve 188cm vagyok és a Yamaha olyan picikének tűnik.
Az Sv most viszont, hogy így írjátok hát annak sem semmi a hátsó lámpája Ám az így átlagba hogy fogyaszt, meg milyen megbízható?
Ja és nem mellékesen, A Kawasaki és a Yamaha is sor4 és nem V2.
(Vegyél sv-t az a tuti )
De gondolom esetleg van olyan ismerősötök vagy ilyesmi aki azzal tolja, azt kipróbáltátok vagy ilyesmi.. Vagy esetleg valakinek volt is. Igy külső szemel Kb olyan hogy megkérdezem Ferrari vgy Lamborghini
Aztán ha valakinek mégis van akkor tévedtem.
Motorokat nézegetek, és ha minden jól megy május környékén meg is fogom tudni venni.
Ezt azért osztom meg veletek , mert furcsa kérdésem lenne.
Ha ezt egy Kawasaki fórumba kérdezném, vagy egy Yamaha mindenki elfogultan válaszolna.
Mivel ez egy Suzuki fórum, bár V2-esek gondolom van véleményetek a vetélytársakról.
Szóval a két motor a Kawasaki z750(2004-05), és a Yamaha fz6n(2004-05) között. És ha leírjátok melyiket választanátok a kettő közül, akkor azt légyszi indokoljátok. (ám tudom hogy egyértelműen Sv )
Üdvözlöm a hölgyet!
Mindenkinél befagyott az internet ,vagy alszotok?
Csak egy legíny van talpon a vidéken: Zsékettő.
Na akkor minden ma XX-es és XXX és 1/2X környékén járó embernek:
Nem V2, de ez legyen a legnagyobb hibája
És akkor a 3,5-ösről nem is beszéltem.Fúúúúú az a halál.
Milyen érzés a második X-et bekaristolni?