Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, de jó volt olvasni, nem
Szerintem simán.Bár a pályát lehet hanyagolni kéne.Meg a 225-öt.
Nem vagyok én gixxeres.

No akkor Február 28-vasárnap almádi pizza.Tudja a fene hogy nyitva van és hol de keresünk egyet.Ha eső/hó van akkor a kövi vasárnap.

Ne legyen.
Jáj tesvírem meg a zálumínyijum!
Én tavaly márciusban 5 fokban indultam neki és szakadt az eső meg a hó az autópályán! Na mivel fáztam fogtam és sietősre vettem e tempót! 225-votl az órán! 5 fok a hőmérőn! Kissé kivoltam, de jól esett!

Megszervezzük akkor?
Mé figyeled a táblákat oldalt?
Én aszittem azok csak azé vannak ott hogy biciklit kössenek hozzá.
Ha a tábla ott van akkor is belemész! Én is max 1-2 táblát tartok be! Behajtani tilos, meg stop esetleg az elsőbbségadás kötelező!
Jöhet.
De Február 28-a lesz belőle az vasárnap.Beöltözöm mint egy eszkimó max.
5-10 fokban birok vagy 300 KM-ert ligtos tempóban.
10000 Gyöngyösnek, remélem a gyalogátkelők kitáblázására költik!
Veled tartok!

Mit szólnál egy almádi (motoros pizzéria) és vissza útvonalhoz?
Ja zebrán előz meg ilyenek!
Szóval van rá költve rendesen, néha bírságra is!
Kösziiiiii
Telegalább beízzítottad, Én nem merem!
Lenn a dob, nem akarok ellenségeket, van így is, sokan nem szeretik a v2 hangját felénk!
Húzd be a lábad így nem kopik.
Egész nap a gépet meg az időt sasoltam de még lemosni sem volt időm elseje óta.Nyár még sok de március elsején ha hideg lesz ha nem én indulok.
Ciao ragazzi! A végén még kiderül nekem van csak ungarische gépem!
meg megy is mint az állat
Csizmáról majd számolj be, hogy milyet és hol érdemes! Nekem is kellene valami orrkoptatós akciós!
Henti gépe rendben van! Élőben 1X láttam, de szép! a hangja pedig cudar! A nyitott dob úgy tolta ki a levegőt hogy amikor mögötte mentem majdnem lefújta a fejem!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Beindítottam a kicsikémet! Suzy első noszogatásra felébredt!

Olyan kis finom a hangja, hogy járattam vagy 15 percig! Imádom! Lehetne már tavasz!
gsr600-at vennék, deamíg megvan az SV addig nem, jöhet össze az újj motor! Megvan az újj motor ára lefixálva,de kevés az olyan mind Te, h motort vásárolna, áll a piac!
Volt dölve a motor, kis sebességnél (nem az enyém volt akkor,sokat erről nem tudok) erre a karcos bal tükör emlékeztet. Én vigyáztam rá, ápoltam, szervizelem, nem estem vele.
2005 04 havi, sok extrával irányára:948000
nem mer írni az ember ilyen nagy csendet megtörni...
holnap ismét teszek egy kört bp-n csizma+ruha ügyben és ha minden jól megy nem térek haza üres kézzel...
Mi ez a nagy szótlanság fiatalok ?
Nem gondolnám, hogy azért nem írtok mert motoroztok.
Megtaláltam a kipufogó tömítés méretét.38x42x30mm.Ebből a nagyobb 42 a külső átmérő a kisebb 38 a belső és 30 mm a magassága.
Az enyémet már az előző gazdája behozta az országba, de nem papirozta le. Az eredeti forgalmiban nekem valami Gianni Marconi neve szerepelt.
Én is olaszból hoztam be De az én tulajom valami Garibaldi volt 40 éves fószer
az en motorom is olaszból jött... szintén vmi luigi volt a tulaj... hol vetted?
húúúú öcsém, neked is jól kezdődik az év

Részvétem!

Lassú az unika?Allianctól biztos nem lassabb...